Ultima Postare

Surpriză pentru fanii Dinamo: O veste care vă va uimi cu siguranță!

  foto: colaj Fanatik După ce Guvernul României a dat undă verde prin Hotărâre de Guvern, ProSport vă aduce informații  proaspete despre planurile de demolare a vechiului stadion din „Ștefan cel Mare” și construirea Arenei  Multifuncționale Dinamo. Se preconizează că utilajele vor începe lucrările în zona respectivă începând cu anul viitor. În prezent, se află în desfășurare procesul de elaborare a caietului de sarcini pentru organizarea licitațiilor privind demolarea și construcția. Recent, clubul sportiv a reușit să obțină prelungirea certificatului de urbanism, care urma să expire în luna mai. Pe data de 21 martie, entuziasmul oficialilor și al fanilor dinamoviști a fost alimentat de o veste istorică. Guvernul României a pus semnătura pe Hotărârea de Guvern ce a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru construcția Arenei Multifuncționale Dinamo, noul stadion ce urmează să se ridice în locul celui vechi din „Ștefan cel Mare”. Noua arenă va avea o capacitate de 25.041 lo

Post Top Ad






Primul "tun" pentru Dinamo? "E o variantă, aş putea să mă întorc în această iarnă". Fotbalistul care vrea să revină în "Ştefan cel Mare"

[starttext]


Primul "tun" pentru Dinamo? "E o variantă, aş putea să mă întorc în această iarnă". Fotbalistul care vrea să revină în "Ştefan cel Mare"


Dinamo se pregăteşte să facă primul transfer important din această iarnă. Este vorba, de fapt, despre o revenire la echipa "câinilor". Antun Palic, plecat de la Dinamo în vară, vrea să revină în "Ştefan cel Mare", după ce s-a despărţit de Mouscron, echipa lui Mircea Rednic.


Antun Palic a fost unul dintre cei mai importanţi fotbalişti ai lui Dinamo în perioada petrecută în "Ştefan cel Mare". Mijlocaşul croat adus chiar de Mircea Rednic la Dinamo s-a despărţit de "câini" în vară, atunci când i-a expirat contractul. A ajuns la Mouscron, unde a lucrat din nou cu Mircea Rednic, dar nu a mai avut acelaşi impact şi în Belgia.

Acum, mijlocaşul 29 de ani a vorbit despre o posibilă revenire la Dinamo. "Dinamo este o variantă, aş putea să mă întorc în această iarnă. Iau în considerare orice variantă, vreau să fie totul clar în ceea ce mă priveşte până în primele zile din ianuarie. Nu sunt accidentat, am avut o mică problemă în noiembrie, dar acum totul este în regulă, pot să mă antrenez şi să joc. De-abia aştept să revin în circuit, la fotbal, mai am multe de demonstrat", a explicat Palic, conform gsp.ro.

Cotat la 1,25 milioane de euro, Palic a jucat pentru Dinamo în perioada 2015 - 2017, timp în care a jucat 73 de meciuri, a marcat 8 goluri şi a oferit 23 de pase decisive. În prezent, Palic este liber de contract, după ce a rupt înţelegerea cu Mouscron în urmă cu câteva zile.

sursa: www.prosport.ro
[endtext]

Comentarii