Ultima Postare

Planul ingenios al lui Dinamo pentru a genera venituri: Cum să transformi piatra în aur

  Foto: Sport Pictures La vârsta de 55 de ani, Ionuț Lupescu, figura emblemată în Clubul Sportiv Dinamo, a discutat despre posibilele denumiri ale viitoarei arene din ”Ștefan cel Mare”. Potrivit fostului mijlocaș, reprezentanții Ministerului de Interne, par să își îndrepte atenția către obținerea unei sponsorizări pentru această structură. Un exemplu relevant este echipa rivală din Giulești, Rapid, care a semnat un acord de sponsorizare cu o companie de pariere pentru arena de lângă podul Grant. Pe data de 21 martie 2024, suporterii dinamoviști au primit vestea mult așteptată: prin Hotărârea de Guvern adoptată în acea zi, autoritățile au eliminat toate blocajele în calea construcției noii arene din ”Groapă”. ”Indicii” despre numele noului stadion al lui Dinamo: ”Așa se întâmplă în lume!” Astfel, durata totală a proiectului nu va depăși 45 de luni și va fi gestionată de Compania Națională de Investiții. Ionuț Lupescu, în calitate de președinte de onoare al CS Dinamo, a expri

Post Top Ad






Cum va arăta primul "11" al lui Dinamo în 2018 dacă Miriuță își îndeplinește planul

[starttext]









Vasile Miriuță, antrenorul lui Dinamo, și-a făcut deja planurile pentru a doua parte a sezonului și i-a transmis finanțatorului Ionuț Negoiță ce jucători vrea să aducă.




Miriuță vrea să transfere doar jucători români, iar cei mai mulți dintre aceștia au trecut prin curtea lui Dinamo. Patrick Petre, Daniel Popa, Vlad Popa și Mihai Popescu vor reveni după împrumuturi, iar antrenorul îi vrea de la CFR Cluj pe Dan Nistor și Alexandru Vlad. În plus, și Antun Palici ar putea reveni la echipa alb-roșie.

Dacă mutările dorite de Miriuță se vor concretiza, la Dinamo va scădea drastic numărul străinilor din primul "11", la 4. În ultimul meci din 2017, 0-0 cu ACS Poli, Dinamo a avut 9 străini în echipa de start, un record în istoria clubului.

Cum ar putea arăta Dinamo în 2018: Penedo - Nica, Nedelcearu, M. Popescu, A. Vlad - Nistor, St. Filip - Hanca, Palici, Salomao - Nemec
Rezerve: Brănescu, Romera, Katsikas, P.Petre, D.Popa, V. Olteanu, Bokila

sursa: www.gsp.ro
[endtext]


Comentarii