Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Primul transfer făcut de Dinamo în această iarnă » Șefii au respectat dorința lui Miriuță

[starttext]



Daniel Popa în sezonul trecut în tricoul lui Dinamo




Meciul dintre Astra și FC Botoșani din această seară va fi ultimul pentru atacantul Daniel Popa în vârstă de 22 de ani.




Vârful lui FC Botoșani se întoarce la Dinamo, el fiind împrumutat la moldoveni. Surse GSP.ro susțin că oficialii formației de pe locul 4 din Liga 1 s-au înțeles cu cei ai "câinilor" pentru revenirea lui Popa în Ștefan cel Mare în această iarnă.

Dinamo le va plăti moldovenilor 10.000 de euro pentru întreruperea împrumutului fotbalistului. Astfel, una dintre dorințele lui Miriuță a fost respectată și acesta îl va avea pe atacant în următoarea perioadă, nu din vară așa cum era contractul fotbalistului.

FC Botoșani e acum în căutarea a doi atacanți pentru a compensa plecarea lui Popa.

Daniel Popa a mai evoluat pentru Dinamo în sezonul trecut, când n-a reușit să marcheze decât în Cupa Ligii, de trei ori, în rest n-a înscris pentru "câini" deși a jucat în 3 jocuri în Cupa României și alte 11 partide în Liga 1.

"Singurul jucător dintre cei împrumutaţi pe care îl putem aduce este Popa. Eu zic că-l aducem, eu mi-l doresc. Îl putem lua fără să se opună cei de la Botoşani. Eu cred că şi el vrea. Şi dacă rămâne Nemec mi-l doresc pe Popa, vreau concurenţă. Dar pot juca şi împreună"
Vasile Miriuță

1 gol
în 20 de meciuri în Liga 1 bifat Daniel Popa pentru FC Botoșani în acest sezon

sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii