Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dinamo este aproape să-l transfere pe Alexandru Vlad, acum la CFR Cluj

[starttext]





Alexandru Vlad valorează în acest moment 500.000 de euro. În 2014 era cotat la 1,4 milioane de euro





Dinamo este aproape să-l transfere pe Alexandru Vlad, acum la CFR Cluj, care în 2015 era rezervă în finala Europa League pierdută de Dnepr în fața Sevillei, 2-3.




Vasile Miriuță exploatează din plin relațiile bune pe care și le-a păstrat în Gruia chiar și după plecarea sa de la CFR. Conform surselor Gazetei, antrenorul "câinilor" l-a convins pe fundașul stânga Alexandru Vlad, 28 de ani, să vină la Dinamo și caută în acest moment o variantă care să convină și conducerii clujene.

Dinamo ar vrea să-l ia pe Vlad împrumut până în vară, sau chiar definitiv, în schimbul unei sume de bani care să fie oprită de clujeni din transferul de 750.000 de euro al lui Valentin Costache. Fundașul este dispus să schimbe aerul pentru că, la CFR, pe postul de fundaș stânga este Mario Camora, căpitanul echipei și unul dintre jucătorii-simbol ai clujenilor din era modernă, iar Vlad nu are nicio șansă să joace în viitor.

SE BETONEAZĂ LA MIJLOC!
Prin aducerea lui Alexandru Vlad, Miriuță speră să se betoneze și în flancul stâng, dar și la mijlocul terenului. Antrenorul lui Dinamo a fost foarte mulțumit de evoluția fundașului stânga Steliano Filip la mijlocul terenului, la închidere. Vasile vrea neapărat să-l reprofileze definitiv pe Stelu pe acel post, unde speră să facă cuplu cu Dan Nistor, alt jucător pentru care se poartă intens negocieri.

În stânga ar rămâne titular Vlad, un fundaș cu experiență mare, chiar dacă în ultima vreme n-a prea mai jucat. Înainte să semneze cu CFR, Vlad a petrecut patru ani la Dnepr, în Ucraina, și a fost rezervă neutilizată în finala Europa League, pierdută de ucraineni cu Sevilla, 2-3.

3 meciuri
a jucat Vlad în acest sezon de Liga 1 pentru CFR

60 de meciuri
a jucat Vlad în Liga 1, all-time

2020
este anul în care îi expiră lui Vlad contractul semnat cu CFR

NICI NU MAI PRINDE LOTUL!
Vlad nu mai intră în vederile lui Dan Petrescu, dovadă clară fiind faptul că fundașul stânga nu mai prinde nici măcar lotul de 18. Jucătorul a văzut din tribune ultimele 14 meciuri de Liga 1. A bifat 120 de minute în Cupa României cu FC Botoșani, în octombrie, acesta fiind ultimul său meci jucat în tricoul CFR-ului.

E IMPRESARIAT DE ANA
Ionuț Negoiță a dus, de-a lungul timpului, multe războaie ca fotbaliștii săi să nu fie impresariați de Anamaria Prodan. Totuși, acum, finanțatorul dinamovist a început să închidă ochii și îl acceptă pe Alexandru Vlad, care este impresariat de soția lui Reghecampf.

Negoiță nu mai este atât de vehement pentru că este îmbiat continuu de avocatul clubului, Valentin Gheorghiță, să fructifice posibilele colaborări cu Ana. Gheorghiță este o apariție constantă în anturajul impresarei și prieten apropiat al acesteia.

CUM AR ARĂTA DINAMO ÎN 2018 CU TOATE ȚINTELE DE TRANSFER BIFATE
Penedo - Nica, Nedelcearu, M. Popescu, A. Vlad - D. Nistor, St. Filip - Hanca, Palici, Salomao - Nemec
Rezerve: Brănescu, Romera, Katsikas, P. Petre, D. Popa, V. Olteanu, Bokila

sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii