Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Paul Anton, lăudat de omul care l-a antrenat un singur meci la Dinamo: "Era cel mai bun jucător!"

[starttext]









Dinamo şi-a vândut căpitanul pe o jumătate de milion de euro. Paul Anton a plecat în Rusia, la Anji, echipa pentru care au evoluat Eto'o şi Roberto Carlos, iar înainte de Sărbători l-a sunat pe Ioan Andone, asta deși mijlocașul a jucat un singur meci sub comanda acestuia.





"El s-a dus la mai bine. Paul a stat și în Spania și a văzut ce e profesionismul. Anton era cel mai bun jucător al lui Dinamo", a fost sincer Andone, într-un interviu acordat pentru Digi Sport.


"Anton să fie serios și să se antreneze. El și la Dinamo s-a pregătit foarte bine. Și înainte să plece în Spania a făcut asta. L-am antrenat o etapă, la victoria cu Astra, din deplasare, 4-1. În privința pregătirii, Anton este extrem de riguros și muncește foarte mult", l-a lăudat Andone pe fostul căpitan al lui Dinamo.


Împrumutat în sezonul trecut la Getafe, Paul Anton a revenit la Dinamo în vară. Nou-promovata din La Liga a decis să nu achite clauza de 700.000 de euro pentru achiziționarea definitivă a mijlocașului de 26 de ani și astfel acesta a ajuns înapoi la Dinamo.

Începând din vară și până acum, Anton a mai adunat 21 de meciuri, timp în care a marcat 6 goluri și 3 pase decisive.

sursa: www.digisport.ro
[endtext]

Comentarii