Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Rednic aduce în continuare bani la Dinamo » Cum profită Negoiță de pe urma fostului antrenor

[starttext]









Dinamo îl va transfera în această iarnă pe mijlocașul Paul Anton, 26 de ani, la Anji, în Rusia, pentru 500.000 de euro.




Paul Anton a fost adus de la Pandurii, în 2015, de către Mircea Rednic, fostul antrenor al "câinilor", care a reușit atunci să-l convingă să semneze cu Dinamo, pe un salariu mult mai mic decât îi oferea Steaua în același timp.

Astfel, se continuă în "Ștefan cel Mare" tradiția ca Negoiță să câștige bani din transferurile fotbaliștilor aduși de "Puriu", chiar și după plecarea acestuia.

Alte două exemple sunt Gnohere la FCSB în schimbul a 250.000 de euro și Mevlja la Rostov în schimbul a 800.000 de euro plus un procent de aproximativ 400.000 de euro din vânzarea fundașului la Zenit. În plus, Dinamo a primit sezonul trecut 150.000 de euro de la Getafe, pentru împrumutul pe un an al lui Anton.

sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii