Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Unul dintre dinamoviști se felicită pentru transferul în România!

[starttext]







Giorgos Katsikas, fundaș la Dinamo, crede că acest sezon este unul foarte bun pentru el și se felicită pentru transferul în România. A vorbit și despre meciul cu ACS Poli Timișoara, care e mâine, de la ora 20:00. în direct la TV Digi, Telekom, Look și liveTEXT pe GSP.Ro.




"Joc fotbal la nivel profesionist de nouă ani, aproape zece. Acesta este cel mai productiv an pentru mine. Mă simt foarte bine de când am venit la Bucureşti, joc destul de bine, iar echipa câştigă puncte.

Ar fi minunat dacă vom încheia anul cu o victorie. Este un meci important. Mai avem cinci şi este foarte important să îl câştigăm pe acesta şi să avem continuitate. Arbitrajul este mereu o scuză. Sunt oameni, poate greşesc uneori, dar nu cred că o avantajează pe Dinamo.

La meciul trecut arbitrul a avut unele decizii bune, unele greşite, dar până la urmă este om, aşa că nu poate fi acuzat arbitrul pentru rezultat. Ne lipsesc patru jucători, poate va fi puţin mai dificil pentru că nu am jucat cu ceilalţi, dar suntem profesionişti şi trebuie să ne descurcăm. Cred că până la urmă va fi foarte bine", a zis Katsikas la TV Digi Sport.

sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii