Ultima Postare

Surpriză pentru fanii Dinamo: O veste care vă va uimi cu siguranță!

  foto: colaj Fanatik După ce Guvernul României a dat undă verde prin Hotărâre de Guvern, ProSport vă aduce informații  proaspete despre planurile de demolare a vechiului stadion din „Ștefan cel Mare” și construirea Arenei  Multifuncționale Dinamo. Se preconizează că utilajele vor începe lucrările în zona respectivă începând cu anul viitor. În prezent, se află în desfășurare procesul de elaborare a caietului de sarcini pentru organizarea licitațiilor privind demolarea și construcția. Recent, clubul sportiv a reușit să obțină prelungirea certificatului de urbanism, care urma să expire în luna mai. Pe data de 21 martie, entuziasmul oficialilor și al fanilor dinamoviști a fost alimentat de o veste istorică. Guvernul României a pus semnătura pe Hotărârea de Guvern ce a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru construcția Arenei Multifuncționale Dinamo, noul stadion ce urmează să se ridice în locul celui vechi din „Ștefan cel Mare”. Noua arenă va avea o capacitate de 25.041 lo

Post Top Ad






Un om de bază nu s-a înțeles cu Negoiță si nu vine la reunire!

[starttext]



FOTO: Cristi Preda



Dinamo este foarte aproape să rămână fără unul dintre cei mai buni jucători în această iarnă, panamezul Jaime Penedo fiind pe picior de plecare.




TV Telekom Sport anunță că goalkeeper-ul de 36 de ani e nemulțumit că Negoiță nu îi oferă jumătate din suma primită de la FIFA pentru participarea la Mondial și a amenințat că nu va veni la reunirea din ianuarie.

Dinamo ar fi urmat să încaseze din partea FIFA 200.000 de euro pentru participarea lui Penedo la Mondial, adică 7.100 de euro zilnic!

Surse GSP precizează că negocierile între părți continuă de la distanță și e posibil să se ajungă la un acord până la reunirea de pe 6 ianuarie.

Jaime Penedo evoluează pentru Dinamo de la începutul sezonului 2016-2017. În prezent, e titular incontestabil în poarta "câinilor".

sursa: www.gsp.ro
FOTO: Cristi Preda
[endtext]

Comentarii