Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dinamo a adus 3 fotbaliști într-o singură zi!

[starttext]



FOTBAL:DINAMO BUCURESTI-JUVENTUS BUCURESTI, LIGA 1 BETANO (16.10.2017)






Dinamo București a reușit doar într-o singură zi să aducă nu mai puțin de trei fotbaliști. Este vorba despre ”repatrierea” a cel puțin trei fotbaliști care se vor pregăti din luna ianuarie sub comanda lui Vasile Miriuță - Vlad Olteanu, Mihai Popescu și Daniel Popa.




Începând din această săptămână, Vasile Miriuță știe că se poate baza pe serviciile a cel puțin trei fotbaliști în lupta sa de-a prinde ultimul loc de play-off. Gruparea din Șoseaua Ștefan cel Mare a reușit să-i repatrieze pe trei dintre fotbaliștii pe care i-a cedat în vară. Astfel, dintre fotbaliștii pe care Vasile Miriuță îi va avea la reunirea din ianuarie, se numără Vlad Olteanu (venit de la FC Voluntari), Mihai Popescu (FC Voluntari) și Daniel Popa (FC Botoșani).


Despre ultimul se știe că Dinamo putea să-l ia înapoi pentru 10.000 de euro, dar dinamoviștii au profitat de actul de bunăvoie al moldovenilor. Mihai Popescu, care de asemenea Voluntari putea să-l blocheze până la vară, va lua calea Dinamo, la fel ca fundașul stânga, Vlad Olteanu. Deși împrumuturile celor trei fotbaliști erau valabile pe o perioadă de un sezon, dinamoviștii au nevoie de cât mai mulți fotbaliști în lupta lor de a prinde ultimul loc care duce în play-off.

sursa: www.digisport.ro
[endtext]

Comentarii