Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






El e cel mai slab atacant din Liga 1

[starttext]








Jeremy Bokila n-a mai dat gol de un an și 11 zile, fiind primul din galeria celor mai ineficienți atacanți din Liga 1. 

Pariaza online fara risc cu cei 250 RON oferiti de aceasta agentie. Daca ai pierdut primul bilet,
primesti banii inapoi. Daca ai castigat, poti retrage fara rulaj necesar - CLICK AICI

Știau ce știau cei de la CFR când l-au "aruncat" pe Jeremy Bokila, 29 de ani, gratis în Ștefan cel Mare. Adus la Dinamo de fostul antrenor, Cosmin Contra, care a insistat foarte mult pentru fostul său elev din perioada Petrolul. Între timp, "Guriță" s-a dus la echipa națională, iar "câinii roșii" au rămas pe cap cu un atacant care nu mai știe să dea gol și care a marcat ultima oară pe 2 decembrie 2016. Cu toate că de atunci a schimbat trei echipe!

ULTIMUL GOL ÎN QATAR
Ultima reușită a lui Jeremy a fost în meciul Al Kharitiyath - Al Shahaniya, 1-1. De atunci atacantul a mai îmbrăcat tricourile celor de la Akhisarspor, CFR și Dinamo și a adunat 26 de meciuri, 17 dintre acestea fiind în acest sezon pentru Cluj și Dinamo. Cu toate că evoluțiile lui Bokila sunt criticate mereu, vârful dinamovist a avut și ghinion în acest sezon, ținând cont că i s-au anulat trei goluri.

N-A AVUT NICI NOROC
Cu Gaz Metan a băgat mingea în poartă de două ori, dar arbitrul Istvan Kovacs i-a trecut ca marcatori pe Salomao și pe Bic, cu autogol. Jeremy a punctat și în partida cu Sepsi, imediat după ce a intrat pe teren, dar reușita a fost anulată pe motiv de fault în atac.

Congolezul a rămas fără reușită și ultima sa șansă să dea gol în 2017 este meciul cu Poli Timișoara din ultima etapă a anului, programat pe 18 decembrie. Dacă nu, campionatul se reia în februarie și dinamovistul ar ajunge la un an și două luni fără gol marcat. 

"Bokila are o stare fizică nici măcar de infirmerie, ci mai aproape de reanimare, după spusele oamenilor de la Cluj, care nu degeaba l-au cedat atât de ușor" Cornel Dinu, în septembrie pentru GSP

"Bokila este, prin alergare, mai mult un struț decât un african cu calități fizice incontestabile"Cornel Dinu, în noiembrie, la TelekomSport

10.000 €
pe lună este salariul lui Bokila, al doilea cel mai mare după Nemec, care are cu o mie mai mult

12
meciuri a jucat Bokila pentru Dinamo, 5 pentru CFR Cluj, 5 pentru Akhisarspor și 4 pentru Al Kharitiyat de când a marcat ultimul gol oficial

EFICACITATE
Fundașii au cât atacanții!
În cele 21 de etape jucate până acum, apărătorii din lotul dinamovist au exact atâtea goluri câte au și atacanții din echipă! Nemec și Rivaldinho au fiecare câte 3 reușite în Liga 1, egalați ca eficacitate de Katsikas (3), Nedelcearu (2) și Filip (1). Compartimentul ofensiv a livrat atâtea goluri cât căpitanul echipei, Paul Anton, golgeterul formației cu 6 reușite, el fiind mijlocaș defensiv. Paul are 4 goluri din penalty, doar Culio de la CFR Cluj fiind mai bun de la 11 metri cu 6 reușite din 6 încercări. 

REUȘITĂ
Nu e grozav nici ca pasator
Singura reușită a lui Bokila din acest sezon este un assist în etapa 14, împotriva celor de la Juventus București, când atacantul l-a servit la gol pe Valentin Costache, în minutul 80, în mijlocul careului. 

sursa: www.gsp.ro
[endtext]


Comentarii