Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Hanca, după ratările lui Rivaldinho şi Bokila: "Oricine putea fi în locul lor. Sperăm în continuare la play-off"

[starttext]








Echipa lui Vasile Miriuţă a ratat şansa de a urca pe locul 5 în Liga 1, la sfârşitul anului, după primele 22 de etape ale sezonului regulat. "Câinii roşii" ar fi urcat pe poziţie de play-off, în cazul unei victorii.




Gazonul a fost unul foarte greu, iar cele mai mari ocazii ale meciului le-au aparţinut oaspeţilor, prin Rivaldinho şi Bokila.

"Acesta este fotbalul, oricine putea fi în locul lor, să rateze. Trebuie să privim partea pozitivă. Am scos un punct. Va fi o vacanţă. Vor veni în februarie 4 meciuri. Ne luptăm în continuare pentru play-off.

Nu trebuie să găsim o scuză pentru gazon. Trebuia să marcăm. Şi ei au jucat pe acelaşi gazon. Au lipsit jucători importanţi, dar suntem 20 de oameni în lot şi cred că cei care i-au înlocuit azi au jucat cum trebuie", a spus Sergiu Hanca, la flash-interviu.

Cu 4 etape rămase de disputat din sezonul regulat, Dinamo este pe locul 7, la egalitate de puncte (34) cu Viitorul lui Gică Hagi.

Dinamo are un program de foc în luna februarie: va juca pe teren propriu cu Craiova şi FCSB şi în deplasare cu Concordia Chiajna şi Astra.

sursa: www.digisport.ro
[endtext]

Comentarii