Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Probleme mari pentru Dinamo cu transferul lui Ronaldo Deaconu

[starttext]



ronaldo deaconu




Vasile Miriuţă, antrenorul lui Dinamo, a afirmat la finalul primei părţi a sezonului că i-a înaintat lui Ionuţ Negoiţă o listă cu cinci jucători pe care îi vrea în iarnă. Printre ei se află şi Ronaldo Deaconu, fotbalist de 20 de ani, pe care Miriuţă l-a cunoscut în scurta perioadă petrecută la Concordia. "Nu vreau să cred că Dinamo a lansat acest zvon. Ar fi o mare lipsa de respect al celor de acolo. Deaconu rămâne aici!", a reacţionat preşedintele Chiajnei, Cristian Tănase.



"Deaconu a ajuns la noi pentru că am avut de la început încredere în talentul său. Ştiu că atunci când noi am semnat cu el a fost propus la mai multe echipe, dar a venit la noi. Cum am putea noi să lăsăm să plece un jucător de viitor? Ce fac, păgubesc societatea? Normal că orice jucător de la Chiajna este de vânzare, iar eu aş fi primul care m-aş bucura pentru un fotbalist care face un pas înainte în carieră. Însă dacă este cineva care nu respectă acest club, greşeşte. Noi n-am greşit faţă de nimeni, aşa că ne aşteptăm să fim trataţi la fel. Să nu ne fie contactaţi jucătorii sub contract. Pentru Deaconu nu ne-a căutat nimeni, nici Dinamo, nici altcineva", a mai spus Tănase.

Puştiul antrenat de Ion Moldovan a mai trecut pe la Academia Hagi, Feyennord, Twente, Heracles şi ASA Tg Mureş, iar familia face tot posibilul să-l ajute. A achiziţionat o cameră hiperbarică şi a realizat un teren cu nisip acolo unde locuiesc, pentru că Ronaldo Octavian Andrei Deaconu să poată lucra şi individual.



Născut în iulie 1997, Deaconu a adunat 25 de jocuri la Chiajna într-un an calendaristic. A dat două goluri şi patru pase decisive. Până acum a apucat să joace pentru naţionalele U16 şi U 17, câte două partide, şi este în atenţia lui Daniel Isăilă, la România U21. Despre el, Miriuţă spunea că "are un stâng cum foarte puţini în Europa au. Dacă mă ascultă o să ajungă departe". Acum l-ar vrea la Dinamo, însă pare imposibil de transferat gratis, aşa cum cere Ionuţ Negoiţă.

Vezi mai jos şutul extraordinar prin care Deaconu a contribuit la cea mai clară victorie a Concordiei în acest sezon, 5-0 cu Juventus.


Cinci jucători noi spunea Miriuţă că speră să aibă la reunirea lui Dinamo, în ianuarie. Numai că din lista apărută în presă, cel mai simplu îl poate lua pe Patrik Petre, dat afară de la Sepsi. În rest, pe Dan Nistor, CFR cere 200.000 de euro, pe Deaconu nu-l cedează gratis Concordia, Daniel Popa poate fi răscumpărat cu 10.000 de euro de la Botoşani, iar pe Mihai Popescu, Voluntari îl poate bloca până la vară. În condiţiile acestea, şi dacă nu şi-a îndeplinit obiectivul de a fi pe loc de play-off la finele lui 2017, e de aşteptat ca Miriuţă să fie păstrat de Negoiţă la echipă. Pare cea mai comodă variantă.

sursa: www.digisport.ro
[endtext]

Comentarii