Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Cât ar trebui să plătească Dinamo dacă îl vrea înapoi pe Dan Nistor

[starttext]



FOTBAL:DINAMO BUCURESTI-CFR CLUJ, LIGA 1 BETANO (19.11.2017)



Dan Nistor a ajuns în vară la CFR, la schimb cu Nascimento, dar nu a reușit să-l convingă pe Dan Petrescu și Dinamo e gata să-l primească înapoi cu brațele deschise. Revenirea mijlocașului în Ștefan cel Mare se poate face însă doar în schimbul unei sume de bani, deși Dinamo ar agrea și varianta unui împrumut.




Contactat telefonic în cadrul emisiunii Fotbal Club, managerul sportiv al CFR-ului a precizat că trupa din Ștefan cel Mare nu a trimis nicio ofertă pe adresa clubului, însă a lăsat să se înțeleagă că orice jucător poate pleca din Gruia în schimbul sumei potrivite. Deși a precizat că gruparea clujeană va oferi un răspuns clar abia atunci când va primi o ofertă, Bogdan Mara a apreciat că CFR ar fi gata să se despartă de Nistor pentru aproximativ 200.000 de euro.


"Nistor este un jucător aflat sub contract cu noi și nu ne-a contactat nimeni pentru el până în acest moment. Până nu vom avea o ofertă, e jucătorul clubului nostru. Nu ne-am gândit la o sumă pentru că nu a venit nicio ofertă de la niciun club, momentan. Nu decid eu pe ce sumă ar putea pleca. Cred că 150.000-200.000 de mii de euro, în jurul acestei sume ne gândim la Nistor probabil. Dar asta este părerea mea" a declarat Bogdan Mara în cadrul unei intervenții la Fotbal Club.

Practic, mingea e acum în terenul lui Dinamo, mai ales că jucătorul și-ar fi dat deja acordul pentru a revenit la formația din Ștefan cel Mare. Ținând cont de faptul că roș-albii nu au mai plătit de mult o asemenea sumă pentru un transfer ci au adus în general jucători liberi de contract în ultimii ani și patronul Ionuț Negoiță a declarat în mai multe rânduri că vrea să vândă clubul, transferul pare departe de a se realiza. Ionel Dănciulescu rămâne totuși optimist.

"Dacă Vasile, după discuția cu domnul Negoiță, va reuși să-l convigă că Nistor e vital pentru echipă și că are nevoie de el, de ce nu?" a precizat Ionel Dănciulescu, prezent în studioul emisiunii Fotbal Club, atunci când a fost întrebat dacă Dinamo are bani pentru Nistor.

17 meciuri a jucat Dan Nistor în acest sezon din Liga 1 pentru CFR Cluj
4 pase decisive are Nistor în acest sezon
1,2 milioane de euro e cota lui Nistor

sursa: www.digisport.ro
[endtext]

Comentarii

Trimiteți un comentariu