Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Decizia luată de Negoiţă, după ce Dinamo a terminat anul în afara locurilor de play-off

[starttext]


negoita miriuta





Vasile Miriuţă are în continuare încrederea conducerii lui Dinamo, chiar dacă alb-roşiii au încheiat anul în afara locurilor de play-off.



În ultimul meci din 2017, formaţia din Ştefan cel Mare a obţinut doar o remiză în deplasare cu ACS Poli Timişoara, scor 0-0. Un rezultat în urma căruia Dinamo a egalat-o pe campioana Viitorul (ambele au câte 34 de puncte), însă care îi lasă pe "câini" în afara play-off-ului, pe locul 7.

Potrivit Gazetei, în contractul lui Miriuţă există o clauză care i-ar fi permis lui Ionuţ Negoiţă să-l demită fără a-i plăti despăgubiri. Tehnicianul trebuia să termine anul pe loc de play-off, pentru a evita să fie dat afară, lucru care nu s-a întâmplat.

Cu toate acestea, finanţatorul alb-roşiilor este mulţumit de munca antrenorului de 49 de ani şi a decis să meargă mai departe cu el, încrezător că Dinamo se va clasa pe unul dintre primele şase locuri la finalul sezonului regulat.

"Avem moral bun, urmează o perioadă de pauză, în care ne vom pregăti aşa cum trebuie. E nevoie de întăriri, i-am prezentat patronului o listă cu cinci jucători, toţi din Liga 1. Dacă îi va aduce, eu sunt sigur că ne calificăm în play-off", a declarat Miriuţă, la finalul partidei de la Timişoara.

sursa: www.digisport.ro
[endtext]

Comentarii