Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Cum a refuzat-o Torje pe FCSB: "Discuția s-a încheiat în secunda doi". Când ar putea reveni la Dinamo

[starttext]



torje karabuk





Gabriel Torje se întoarce la Akhmat Groznyi, după despărțirea de Karabukspor, clubul la care a jucat sub formă de împrumut în ultimele luni. Internaționalul român așteaptă oferte, dar FCSB nu e o variantă de transfer și a povestit că a pus brusc capăt discuției, atunci când a fost abordat de roș-albaștri, în urmă cu doi ani.




Torje (28 de ani) a discutat despre despărțirea litigioasă de Karabukspor, club pe care el și ceilalți jucători l-au amenințat cu reclamații la FIFA din cauza datoriilor. Mijlocașul ofensiv a spus și care e cel mai apropiat moment în care s-ar putea produce revenirea sa în Liga 1, cel mai probabil la Dinamo.

"Nu am reziliat deocamdată, sunt discuţii. Mi-am dat seama de săptămâna trecută, de când nu ne-au oprit în lot, că asta se va întâmpla. Şi nu din cauza evoluţiilor. Eu personal nu sunt plătit de 5 luni. Avocatul clubului şi preşedintele ne-au explicat că salariile nu au fost realiste pentru ceea ce puteau ei să suporte. Noi le-am trimis o înştiinţare în care le-am spus că vom merge la FIFA dacă nu suntem plătiţi. Ei ne-au exclus din lot, apoi ne-au chemat la discuţii, să ajungem la o înţelegere. Eu le-am zis că am echipă, mă întorc la Terek, dar să îmi dea banii pe care mi-i datorează", a spus Torje, la Digi Sport, în cadrul emisiunii Fotbal Club.

"Eu mai am varianta unui transfer, 6 luni împrumut. Pentru că am jucat doar la o echipă sezonul acesta. Am avut ofertă de la FCSB acum doi ani de zile. Am fost sunat de cineva de acolo şi i-am spus că nu pot să mă duc. S-a încheiat discuţia în secunda doi. Nu are rost să mă duc acolo, eu sunt dinamovist", a povestit mijlocașul ofensiv, despre oferta refuzată de la FCSB.

Întrebat dacă în acest moment Dinamo este o variantă pentru el, în condiţiile în care Miriuţă este în căutări pe piaţa transferurilor, Torje a răspuns franc: "Sunt o grămadă de jucători buni în România. Pentru mine e greu să mă întorc acum în ţară. La ce se întâmplă în România, la câte taxe sunt, trebuie să aduci bani de acasă. O să iau în calcul probabil o revenire peste un an şi jumătate, când îmi expiră contractul la Terek".

Situația celorlalți jucători români de la Karabukspor
"Situaţia la ei e mai grea, sunt jucători care au doi ani şi jumătate de contract - trei ani. Ei au contracte de 700.000-800.000 de euro, nu e comod să spună că vor doar banii restanţi. Pentru că au contractele pe care le au, se bazau că vor încasa banii aceia".

Torje a jucat 3 sezoane la Dinamo, fără a reuși să câștige vreun trofeu. Cel mai aproape a fost în 2011, chiar înainte să se transfere în străinătate, când a marcat în finala Cupei României cu Steaua, dar roș-albaștrii au câștigat cu 2-1, prin golul lui Dică și autogolul lui Bărboianu.

sursa: www.digisport.ro
[endtext]

Comentarii