Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Eugen Neagoe, antrenorul celor de la Sepsi Sf. Gheorghe, a anunțat că Dinamo îl va aduce înapoi în această iarnă pe Patrick Petre, jucător împrumutat până în vară.

[starttext]









Eugen Neagoe, antrenorul celor de la Sepsi Sf. Gheorghe, a anunțat că Dinamo îl va aduce înapoi în această iarnă pe Patrick Petre, jucător împrumutat până în vară.




Petre, 20 de ani, este un jucător crescut de Dinamo, știe ce înseamă să evoluezi la echipa alb-roșie, dar revenirea lui în echipa lui Miriuță este una surprinzătoare. Mijlocașul lateral a jucat constant la Sepsi, bifând 21 de partide.

Și de ce-l vrea Miriuță? Revenirea fotbalistului în Ștefan cel Mare poate dezvălui două mutări care se pregătesc la echipa alb-roșie.

1. PATRICK, JUCĂTORUL SUB 21 DE ANI
În acest moment, Dinamo are un singur titular care bifează regula jucătorului sub 21 de ani, fundașul Ionuț Nedelcearu. Restul tinerilor au apariții sporadice.

Nedelcearu este un caz special la Dinamo. Fundașul este lăudat pentru calitățile sale, ar putea prinde un transfer în străinătate, dar a avut două derapaje, când a consumat alcool în avionul naționalei de tineret și în cantonamentul lui Dinamo, înainte de meciul din Cupă cu Aerostar. Totuși, Negoiță ar putea fi tentat să-l vândă pe fundașul cotat la 1,5 milioane de euro pentru a-și amortiza o parte din investițiile făcute și pentru a putea achita datoria de 2 milioane de euro către Nicolae Badea.

Astfel, Miriuță l-ar aduce pe Patrick pentru ca acesta să fie jucătorul sub 21 de ani, având, față de restul tinerilor dinamoviști, avantajul experienței.

25 de meciuri
are Patrick Petre la Dinamo, marcând 4 goluri

2. TITULAR ÎN LOCUL LUI SERGIU HANCA
În acest moment, lui Patrick i-ar fi greu să se impună în primul ”11” al lui Dinamo, benzile fiind ocupate de Sergiu Hanca și Diogo Salomao. Totuși, echipa alb-roșie ar putea renunța la unul dintre ei. Cel mai probabil la român.

Sergiu Hanca, 25 de ani, este unul dintre cei mai importanți dinamoviști, fiind convocat constant la echipa națională. Jucătorul a avut oferte importante în vară, după un sezon excelent, dar clubul nu l-a lăsat să plece. Acum, șefii ”câinilor” ar putea renunța la serviciile mijlocașului cotat la 2 milioane de euro.

Astfel, Patrick ar deveni noul titular pe banda dreapta, fiind varianta ieftină pentru suplinirea eventualei plecări a lui Hanca.

sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii