Ultima Postare

Surpriză pentru fanii Dinamo: O veste care vă va uimi cu siguranță!

  foto: colaj Fanatik După ce Guvernul României a dat undă verde prin Hotărâre de Guvern, ProSport vă aduce informații  proaspete despre planurile de demolare a vechiului stadion din „Ștefan cel Mare” și construirea Arenei  Multifuncționale Dinamo. Se preconizează că utilajele vor începe lucrările în zona respectivă începând cu anul viitor. În prezent, se află în desfășurare procesul de elaborare a caietului de sarcini pentru organizarea licitațiilor privind demolarea și construcția. Recent, clubul sportiv a reușit să obțină prelungirea certificatului de urbanism, care urma să expire în luna mai. Pe data de 21 martie, entuziasmul oficialilor și al fanilor dinamoviști a fost alimentat de o veste istorică. Guvernul României a pus semnătura pe Hotărârea de Guvern ce a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru construcția Arenei Multifuncționale Dinamo, noul stadion ce urmează să se ridice în locul celui vechi din „Ștefan cel Mare”. Noua arenă va avea o capacitate de 25.041 lo

Post Top Ad






Dinamoviştii şi-au anunţat programul din această iarnă » 4 amicale pentru trupa lui Miriuţă

[starttext]



Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor





Dinamo va efectua un stagiu de pregătire la Limassol ( Cipru) în această iarnă, iar echipa antrenată de Vasile Miriuţă va disputa şi patru meciuri amicale.




Reunirea lotului va avea loc pe data de 8 ianuarie, iar până pe data de 14 ianuarie dinamoviştii se vor antrena la Săftica, anunţă site-ul oficial al echipei. Vizita medicală este programată pentru data de 10 ianuarie.

De pe 15 până pe 26 ianuarie, echipa antrenată de Vasile Miriuţă va desfăşura un stagiu de pregătire în Cipru, la Limassol. Aici, echipa va juca patru meciuri amicale. Numele echipelor pe care le vor întâlni "câinii", precum şi zilele jocurilor vor fi anunţate ulterior.

În primul meci de la reluarea competiţiei interne, Dinamo va juca pe data de 3 februarie pe teren propriu, cu CS U Craiova. În prezent, echipa din "Ştefan cel Mare" este pe locul 7, la egalitate de puncte cu Viitorul, ultima echipă clasată pe loc de play-off.

Foto: Alex Nicodim
sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii