Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Lista de achiziții a lui Dinamo este finalizată! ”Am vorbit cu ei, vor să vină, vor intra în primul 11!”

[starttext]








Vasile Miriuță (49 de ani) nu știe dacă va mai fi antrenorul lui Dinamo și de la 1 ianuarie, dar a întocmit deja o listă cu jucătorii pe care-i vrea la echipă. Tehnicianul susține chiar că lista a fost aprobată și că a stat de vorbă inclusiv cu fotbaliștii doriți.


Prezent în studioul emisiunii ”Fotbal Club”, de la Digi Sport 1, Miriuță a spus că a stat de vorbă cu cei din conducere despre achiziții.

”I-am prezentat domnului Negoiță o listă cu jucătorii pe care-i doresc la Dinamo, dar trebuie să vedem și cine va pleca. Însă, indiferent de ce se va îmtâmpla, vom face trei transferuri. Ele au fost deja aprobarte de conducere, mai ales că sunt doriți de toți cei de la Dinamo”, a spus Miriuță, la Digi Sport.


Chestionat asupra numelor celor trei jucători, dar și a condițiilor în care pot fi luați de gruparea ”câinilor”, Miriuță a replicat:

”Vor fi jucători liberi, pentru că doar așa putem transfera la Dinamo, nu trebuie să ne ascundem. Important este că ei vor să vină. Vor intra direct în primul 11, pentru că nu aducem jucători care să stea pe bancă”, a spus tehnicianul roș-albilor, care a păstrat misterul în ceea ce privește numele jucătorilor.

”Nu pot spune acum, mai ales că sunt și liberi de contract. Dar e vorba de mijloc și de atac. Și români și internaționali”, a completat Vasile Miriuță, la Digi Sport.


sursa: www.digisport.ro
[endtext]

Comentarii