Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Comeback de senzație în "Groapă"


[starttext]










Ultimele rezultate bune ale echipei l-au făcut pe Negoiță să se apropie din nou de Dinamo, cu toate că în urmă cu o lună declara că nu mai este finanțatorul "câinilor".




Vasile Miriuță i-a dat patronului lista de cumpărături pentru mercato de iarnă, iar capii de listă, Dan Nistor, 29 de ani, și Ronaldo Deaconu, 20 de ani, și-au dat deja acordul să vină în Ștefan cel Mare.

Conform surselor Gazetei, Dan Nistor, fotbalist "aruncat" în vară de "câini" la CFR i-ar fi transmis lui Miriuță: "Nu sunt supărat că m-au dat aici, eu sunt dinamovist. Dacă rezolvați cu conducerea de la CFR, vin cu drag să luptăm pentru play-off".

Miriuță și managementul "câinilor" vor să profite de relația foarte proastă pe care Nistor o are cu antrenorul clujenilor, Dan Petrescu. "Bursucul" l-a scos pe mijlocaș din planurile sale după ce Becali a declarat la TV că a negociat în secret cu Nistor după venirea sa la Cluj și îl ține în tribune la meciuri.

Dinamoviștii au propus un împrumut pe șase luni, perioadă în care salariul mijlocașului să fie împărțit de cele două cluburi, iar CFR a transmis că va reveni cu un răspuns săptămâna viitoare.

SE REPETĂ "EPISODUL MIRIUȚĂ"
Și mijlocașul ofensiv al celor de la Chiajna, Ronaldo Deaconu, și-a dat deja acordul să vină în Ștefan cel Mare după ce Miriuță i-a promis că va fi titular incontestabil și responsabil cu toate fazele fixe.

Ronaldo mai are contract până în 2019 cu Chiajna, dar șefii ilfovenilor sunt puși în aceeași situație ca atunci când Miriuță i-a părăsit în favoarea lui Dinamo: după o serie de proteste l-au lăsat liber pentru că e foarte greu să motivezi un antrenor sau un jucător după ce nu îl lași să meargă la al doilea cel mai titrat club din România.

Conform acelorași surse, Ionuț Negoiță este dispus să plătească o sumă de bani pentru Deaconu, nu foarte mare, și l-a delegat pe Ioan Becali, apropiat al jucătorului, să rezolve mutarea.

3 assist-uri
în 17 jocuri a reușit Nistor pentru CFR în acest sezon de Liga 1

2 goluri
și un assist în 17 meciuri a reușit Deaconu pentru Chiajna în acest sezon de Liga 1

15.000 €
este salariul lunar al lui Nistor la CFR. La Dinamo avea 8.000 de euro pe lună

sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii