Ultima Postare

Planul ingenios al lui Dinamo pentru a genera venituri: Cum să transformi piatra în aur

  Foto: Sport Pictures La vârsta de 55 de ani, Ionuț Lupescu, figura emblemată în Clubul Sportiv Dinamo, a discutat despre posibilele denumiri ale viitoarei arene din ”Ștefan cel Mare”. Potrivit fostului mijlocaș, reprezentanții Ministerului de Interne, par să își îndrepte atenția către obținerea unei sponsorizări pentru această structură. Un exemplu relevant este echipa rivală din Giulești, Rapid, care a semnat un acord de sponsorizare cu o companie de pariere pentru arena de lângă podul Grant. Pe data de 21 martie 2024, suporterii dinamoviști au primit vestea mult așteptată: prin Hotărârea de Guvern adoptată în acea zi, autoritățile au eliminat toate blocajele în calea construcției noii arene din ”Groapă”. ”Indicii” despre numele noului stadion al lui Dinamo: ”Așa se întâmplă în lume!” Astfel, durata totală a proiectului nu va depăși 45 de luni și va fi gestionată de Compania Națională de Investiții. Ionuț Lupescu, în calitate de președinte de onoare al CS Dinamo, a expri

Post Top Ad






Negoiță iese la atac: ”Marii dinamoviști să vină să preia clubul! Să facă lucrurile mai bine și să-și riște banii”

[starttext]









Ionuț Negoiță le propune fostelor glorii ale ”câinilor” care îl critică să cumpere Dinamo de la el.




- Domnule Negoiță, în ce relație mai sunteți cu Dinamo? Ați spus că renunțați la club, dar păreți destul de implicat.
- Repet și aș vrea să fie foarte clar: Dinamo este de vânzare, dar nu oricum! Am o responsabilitate și trebuie ca atunci când voi face acest pas să am convingerea că cel care va veni în locul meu va avea puterea să facă lucrurile mai bine, să aducă un plus. Să vând în orice condiții este exclus! Până se va întâmpla asta voi fi în continuare implicat ca acest club să fie pe linia de plutire.

- Există în acest moment un om interesat să cumpere?
- Nu. Există tatonări, dar nimic concret. Și la fotbal, ca și la alte domenii, există mulți care comentează de pe margine și foarte puțini care sunt dispuși să-și riște banii, timpul, imaginea, intrând la muncă.

- A apărut și ideea că vă caută Gigi Becali cumpărător, menționând numele lui Ciprian Marica.
- Da, am văzut. E o idee excelentă. E nevoie ca marii dinamoviști, mai ales cei de calibrul domnului Marica, despre care am înțeles că a plătit multe milioane doar taxe în Germania, să se implice. Sunt convins că având forța financiară pe care a spus-o, dublată de pricepere, pentru că vine din fenomen și știe ce înseamnă Dinamo, succesul este garantat. Dacă am reușit eu, venit din afara fenomenului, fără să am priceperea necesară, să o țin pe Dinamo pe linia de plutire și să fim acolo, sunt convins că în momentul în care un fost fotbalist precum Ciprian Marica se va implica, succesul va veni cu siguranță. El a demonstrat și la televizor, în cadrul analizelor pe care le face, că știe unde s-a greșit și cum trebuie făcut mai bine.

- Se simte o ușoară ironie...
- Nu, deloc. Am văzut că Victor Pițurcă a spus că dacă preia el Dinamo, 5 ani titlul este garantat. De ce nu ar fi valabil acest lucru și pentru Ciprian Marica?! Repet, sunt oameni din fenomen, unii dinamoviști cu state vechi, care au forța financiară să se implice și să facă lucrurile așa cum au tot declarat că știu să le facă. Adică mai bine. Eu, "nepriceput fiind", am făcut cât am putut eu de bine și atât a ieșit. Vreau să dau Dinamo unor dinamoviști adevărați care au priceperea să facă lucrurile mai bine și, bineînțeles, și curajul să-și riște banii. Dar nu cred că e vreun risc, pentru că ei spun că au rețeta, așa că succesul pare să fie garantat.

sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii