Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Contra contestă o decizie tactică a lui Miriuţă: "Nu-mi convine"

[starttext]


FOTO: CRISTI PREDA



Cosmin Contra, antrenorul echipei naţionale, fost tehnician la Dinamo, e nemulţumit de faptul că Steliano Filip a fost utilizat de Vasile Miriuţă pe postul de mijlocaş central.

Pariaza online fara risc cu cei 250 RON oferiti de aceasta agentie. Daca ai pierdut primul bilet,
primesti banii inapoi. Daca ai castigat, poti retrage fara rulaj necesar - CLICK AICI


"Nu-mi convine că Steliano Filip joacă mijlocaş central, eu am nevoie de el fundaş stânga", a declarat selecţionerul.

Contra a vorbit ulterior şi despre alte probleme din cadrul fostei sale echipe şi crede că Bokila ar fi dat un randament mai bun dacă ar fi antrenat-o în continuare pe Dinamo.

"Bokila poate să joace mult mai bine. Dacă eu aş fi rămas, cred că randamentul lui ar fi fost altul. Nici nu joacă, ca să poţi să-ţi dai seama dacă poate fi cel de dinainte. Joacă doar 15-20 de minute. Cine nu mai dă randament dintre cei care au venit în vară? Katsikas are trei goluri, Salomao are multe pase de gol, Nascimento are un potenţial extraordinar.

Eu am luat decizia ca Albin să plece. S-au pierdut puţini bani, oricum, faţă de câţi bani s-ar fi pierdut dacă ar fi rămas la echipă", a mai spus "Guriţă", la TV Digi Sport.

...despre şansele ca Dinamo să prindă play-off-ul: "Ca valoare, Dinamo este în primele patru. Cred că cei de acolo pot prinde play-off-ul dacă vor juca la fel cum au jucat în ultimele trei meciuri. Jucătorii care sunt plecaţi sub formă de împrumut au plecat pentru că la Dinamo nu aveau şanse să joace sub comanda mea".

"Singura ofertă concretă în acea perioadă a fost pentru Filip. A fost o sumă de bani cu care patronul n-a fost de acord, deşi Filip îşi dorea foarte mult să plece" Cosmin Contra, selecţioner România

sursa: www.gsp.ro
FOTO: CRISTI PREDA
[endtext]




Comentarii