Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Și-a reziliat contractul după jumătate de an » Un fost căpitan dinamovist e liber și poate semna cu orice echipă

[starttext]








Venit în vară din postura de jucător liber de contract, mijlocașul croat Antun Palici și-a reziliat înțelegerea cu belgienii de la Royal Mouscron, echipa lui Mircea Rednic.

"Antun Palici nu va mai juca la Excel Mouscron. A decis să își rezilieze contractul, iar conducerea clubului nu s-a opus", a fost anunțul clubului belgian, pe contul de Twitter.

Croatul a bifat doar 4 meciuri în acest sezon, el având mari probleme medicale. "Nu l-am mai văzut la antrenamente de pe la jumătatea lunii octombrie. Este accidentat şi se află la recuperare", spunea Rednic în urmă cu câteva zile.

Palici a jucat 2 sezoane la Dinamo, din 2015 în 2017, devenind căpitanul echipei și câștigând Cupa Ligii. În vară a plecat gratis, fiind nemulțumit de oferta făcută de Dinamo. Înainte de a plecat în Belgia, Palici a fost dorit de FCSB, dar și de mai multe cluburi din Turcia și din zona Golfului.

De-a lungul carierei, a mai jucat la NK Zagreb, Croatia Sesvete, Inter Zapresic, Dinamo Zagreb, AEK Larnaca, Bangkok United, NK Krka.

8
goluri și 23 assist-uri a reușit croatul pentru "câini" în două sezoane, în 73 de partide


sursa: www.gsp.ro
[endtext]



Comentarii