Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Miriuță nu și-a îndeplinit obiectivul trasat! Ce decizie au luat șefii lui Dinamo + prima reacție a antrenorului

[starttext]








Deși Dinamo a ratat șansa de a termina pe locul 5, loc de play-off, după 0-0 cu ACS Poli, conducerea clubului are în continuare încredere în Vasile Miriuță.




Când a fost numit pe banca lui Dinamo i s-a trasat ca obiectiv clasarea pe un loc de play-off până la finalul anului 2017, dar conducerea echipei l-a confirmat pe tehnician, iar acesta va continua și după pauza de iarnă.

În contractul lui Miriuță, 49 de ani, este o clauză potrivit căreia dacă Dinamo nu este în play-off la finalul anului, acesta poate fi demis fără ca șefii să-i achite despăgubiri. Totuși, finațatorul Ionuț Negoiță este mulțumit de munca lui Miriuță și de jocul echipei și a decis să nu activeze această clauză.

"Îmi ling rănile, dar sunt optimist și cred că putem ajunge în play-off. Acum ce să facem? Să ne fie frică de Craiova, de Steaua, de Astra? Mergem să luptăm, să învingem. Trebuie să avem încredere în noi.

Am vorbit și cu patronul, am înțeles că totul e în regulă. Pe 5 sau 6 ne vedem la reunire. Era mai bine cu două puncte în plus în meciul cu Timișoara, fiindcă puteam să ne calificăm în play-off și cu 6 puncte în următoarele 4 etape. Suporterii să fie încrezători, să fim optimiști. Cu niște transferuri bune putem să facem treabă. Eu am prezentat o listă, vreau jucători români, acum să vedem ce putem aduce"Vasil Miriuță pentru GSP.RO

Dinamo este pe locul 7, cu 34 de puncte, la egalitate cu Viitorul, locul 6, și la un punct de FC Botoșani, locul 5. Vasile Miriuță a venit la Dinamo în urmă cu două luni, când Cosmin Contra a plecat pe banca echipei naționale.

sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii