Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Îl ratează Dinamo pe Palici? Rednic dezvăluie că două echipe din liga 1 il vor

[starttext]









Mijlocașul croat Antun Palici, 29 de ani, a devenit liber de contract după ce și-a reziliat contractul cu Mouscron, iar așa cum Gazeta Sporturilor a anunțat în exclusivitate, jucătorul este dorit de Dinamo.




Totuși, echipa lui Vasile Miriuță nu este singura formație din Liga 1 care îl vrea pe Palici. Potrivit lui Mircea Rednic, cel care l-a adus la Dinamo și care l-a transferat și la Mouscron, Palici mai este dorit și de CFR Cluj și CSU Craiova.

"Ne-am despărţit de Palici. Și-a revenit după accidentare şi s-a dus la conducere să ceră rezilierea contractului. Eu mi-am dat seama de la început că are o ofertă din altă parte, dar a fost băiat deştept şi a obţinut rezilierea contractului. Mie unul îmi pare rău că ne-am despărţit de el, dar Palic cred că şi-a dat seama că nu se poate acomoda aici şi a cerut să plece.

Am înţeles că are şi două oferte din Liga 1. Eu am discutat cu impresarul său şi mi-a spus că are oferte din Romania de la CFR Cluj şi Craiova. Bogdan Mara l-a căutat şi atunci când eu l-am adus la Mouscron, dar PalicI a ales să vină la mine. Probabil acum o să revină în Liga 1 deoarece cunoaşte fotbalul din România. La mine la echipă el nu s-a acomodat deloc, deşi este un jucător foarte bun", a declarat Mircea Rednic pentru Fanatik.

1.250.000 €
este cota lui Palici pe transfermarkt

44
de minute a jucat croatul în medie pentru Mouscron în cele patru meciuri din toamnă

73 de meciuri
a strâns în tricoul alb-roșu, în care a marcat 8 goluri și a oferit 23 de assist-uri

sursa: www.gsp.ro
[endtext]



Comentarii