Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Victor Pițurcă: "Dacă merg la Dinamo, 5 ani iau titlul"


[starttext]







Victor Pițurcă nu crede că echipa lui Gigi Becali ar trebui să dispară. Fostul selecționer a vorbit și despre oferta de la Dinamo și anunță că dacă ar fi mers, ar fi putut lua titlul 5 ani la rând.




"Nu e corect ca FCSB să dispară. De ei suntem reprezentați în cupele europene, unde au și rezultate bune. Chiar dacă e echipa lui Gigi Becali, n-are nicio legătură", a zis Victor Pițurcă la TV Digi Sport.

Despre oferta de la Dinamo:
"Dinamo și Craiova sunt cele mai mari cluburi din Liga 1 în acest moment. Dinamo merită mult mai mult. Domnul Negoiță a scos echipa dintr-un moment dificil. Eu dacă merg la Dinamo, 5 ani iau titlul.

Într-un fotbal slab ca al nostru, cu o strategie bună, poți face un lot bun și să controlezi fotbalul. Trebuie stabilitate, mai ales la un club ca Dinamo unde poți avea suporteri.

Așa cum e condus clubul FCSB, veți vedea că va termina pe 4, pe 5 și tot așa. La tradiția pe care o are Dinamo și ce suporteri are, Gigi Becali nici n-ar trebui să scoată capul".

sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii