Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Rivaldinho poate pleca de la Dinamo după nici un an. Agentul său l-a propus gratis mai multor cluburi

[starttext]




plecare rivaldinho dinamo





Rivaldinho ar putea pleca din România după doar un an. Atacantul este nemulţumit că nu joacă atât cât şi-ar dori la Dinamo, iar impresarul său a început deja să-l propună la alte echipe.




Potrivit Gazetei, agentul fiului lui Rivaldo a anunţat mai multe cluburi că jucătorul de 22 de ani poate fi luat gratis. Totuşi, situaţia nu este atât de simplă, pentru că oficialii din Ştefan cel Mare susţin că sud-americanul poate pleca doar în cazul unei oferte de 100.000 de euro.


Chiar marele Rivaldo s-ar fi plâns conducerii alb-roşilor că fiul său este folosit puţin, într-o discuţie cu Adrian Mutu. Dinamoviştii s-au apărat şi au spus că Rivaldinho a primit suficiente şanse, dar nu a convins.

"Rivaldo era foarte deranjat că nu joacă fiul său, ne-a chestionat și i-am spus că a avut multe șanse, dar trebuie să și facă ceva. A fost cam deranjat, dar până la urmă am ajuns la o înţelegere să poată pleca în iarnă pentru suma asta.

Am auzit și noi că impresarul lui îl propune gratis, probabil speră că ne forțează mâna să renunțăm la clauză, dar nu vom face asta", a explicat un oficial al "câinilor" pentru sursa citată.

Venit la Dinamo în februarie 2017, Rivaldinho a marcat 5 goluri în 30 de meciuri pentru alb-roşii. Cea mai importantă reuşită este cea din meciul cu Athletic Bilabo, încheiat la egalitate, scor 1-1, în Europa League.

Dinamo nu consideră că plecarea lui Rivaldinho ar fi o pierdere, ci o economie. Brazilianul are un salariu lunar de 8.000 de euro.

sursa: www.digisport.ro
[endtext]


Comentarii