Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dinamo poate face azi primul transfer important al iernii: "Mai așteptăm un semn"

[starttext]






Antun Palici și Dinamo sunt la un pas de a ajunge la un acord.




Ionel Dănciulescu, directorul sportiv al lui Dinamo, a dat ultimele detalii despre negocierile cu mijlocașul croat de 29 de ani.

"Este liber, așa că noi ni-l dorim la echipă. Mai așteptăm un semn de la agentul lui. Noi ni-l dorim pe Antun, mai ales că a fost un jucător important pentru noi. În plus, revenirea nu ar fi una cu probleme din moment ce cunoaște echipa, cunoaște campionatul, așa că sperăm să ne înțelegem.

Cert este că noi îl vrem și așteptăm în seara asta (n.r. miercuri seară) sau mâine (n.r. azi) un răspuns din partea agentului", a spus Dănciulescu la TV Digi Sport.

Palici a jucat la Dinamo timp de 2 ani, din 2015 până în vara 2017, devenind om de bază și căpitan.

8 goluri
23 de assist-uri în 73 de meciuri a reușit Palici pentru Dinamo

sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii