Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Ion Marin se propune la Dinamo: ”Le-am spus că sunt dispus să ajut”








Ion Marin (64 de ani), fost jucător și antrenor la Dinamo, a dezvăluit că a purtat discuții cu cei din conducerea clubului din „Ștefan cel Mare”.

Acesta este dispus să ajute echipa, dar nu din postura de antrenor. Ar putea ocupa o funcție în conducere pentru a pune umărul la rezolvarea problemelor de la Dinamo.

„Am discutat la Dinamo, nu vă spun nume. Dar am vorbit cu două persoane, le-am spus că sunt dispus să ajut, să mă implic, nu ca antrenor, nu m-am propus antrenor.

Cu experienţa mea, cu trofeele câştigate poate am cum să ajut. Din păcate, nu am niciun răspuns până la ora actuală”, a declarat Ion Marin, la TV Digi Sport.

După incidentul cu Eugen Neagoe, Dinamo nu i-a găsit încă înlocuitor antrenorului în vârstă de 51 de ani, care va lua o pauză de la fotbal în urma problemelor cardiace.




sursa: www.gsp.ro

Comentarii