Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dinu: ”Nu mi-e rușine că am cerșit bani pentru Dinamo! Milionari, dar săraci sufletește”









Cornel Dinu (70 de ani) s-a alăturat lui Florin Prunea în atacul la adresa lui Mircea Rednic (57 de ani), dar, printre altele, s-a declarat dezamăgit și de reacțiile pe care le-au avut Mircea Lucescu, Ioan Andone și, din nou, Mircea Rednic, atunci când le-a cerut acestora să ajute clubul Dinamo cu o sumă de bani.

”Am fost acuzat de către unii de la PCH, și nu mi-e rușine, că am cerșit bani! Da, m-am dus la Lucescu, Andone, Rednic și le-am spus să dea bani pentru Dinamo, ca să salvăm clubul. Le-am mai spus că-și vor primii banii înapoi, din cotizații.

N-am găsit niciun fel de ecou! Milionarii sunt, de fapt, săraci sufletește!”, a dezvăluit Cornel Dinu, într-o intervenție telefonică ÎN DIRECT, găzduită de emisiunea ”Digi Sport Matinal”.


Cornel Dinu: ”Nu mi-e rușine că umblu cu mâna de un an de zile. Voiam măcar 500.000 de euro!”
”Procurorul” a mai precizat că demersul său a avut un scop precis, într-o perioadă în care gruparea sa de suflet are mari probleme financiare. ”Da, am cerșit pentru Dinamo, pentru că vreau să scot echipa din nenorocirea în care se află.
Nu mi-e rușine că umblu cu mâna de un an de zile. Voiam măcar 500.000 dew euro la început, după care vedeam dacă sunt sute de mii de câini roșii, cum se anunță”, a mai spus Dinu, la Digi Sport.

Cornel Dinu, atac la Duckadam: ”Cinism, răutate, vrea să-și bată joc! Măscăriciul de Chirilă mai trebuie la Dinamo!”
”Procurorul” s-a declarat dezamăgit și de atitudinea fostului portar de legendă al Stelei, Helmut Duckadam, pe care l-a acuzat că vrea răul grupării din ”Ștefan cel Mare”.
”Bazaconii! Cel care a spus Ionuț Chirilă...., îmi pare rău acum că am stat cu el într-o rezervă de spital, dar este de un cinism și de o răutate infernală. Cel care culege răutate, cu răutate se alege. Este domnul Duckadam. Păi, el vrea să-și bată joc de Dinamo!”, a spus Dinu, într-o intervenție telefonică ÎN DIRECT, găzduită de emisiunea ”Digi Sport Matinal”.

Dinu și-a continuat mai apoi tirada și la adresa lui Chirilă, cel care s-a autopropus, vara aceasta, antrenor la FCSB. ”Păi, măscăriciul ăla mai trebuie la Dinamo! Zornăie cu tot felul de tâmpenii, că el i-a descoperit pe Hîldan, pe Petre.
El a antrenat o perioadă, dar selecția a făcut-o regretatul Piți Varga, iar eu și cu ceilalți din club am coordonat jucătorii”, a mai spus Dinu, la Digi Sport.




sursa: www.digisport.ro

Comentarii