Ultima Postare

Surpriză pentru fanii Dinamo: O veste care vă va uimi cu siguranță!

  foto: colaj Fanatik După ce Guvernul României a dat undă verde prin Hotărâre de Guvern, ProSport vă aduce informații  proaspete despre planurile de demolare a vechiului stadion din „Ștefan cel Mare” și construirea Arenei  Multifuncționale Dinamo. Se preconizează că utilajele vor începe lucrările în zona respectivă începând cu anul viitor. În prezent, se află în desfășurare procesul de elaborare a caietului de sarcini pentru organizarea licitațiilor privind demolarea și construcția. Recent, clubul sportiv a reușit să obțină prelungirea certificatului de urbanism, care urma să expire în luna mai. Pe data de 21 martie, entuziasmul oficialilor și al fanilor dinamoviști a fost alimentat de o veste istorică. Guvernul României a pus semnătura pe Hotărârea de Guvern ce a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru construcția Arenei Multifuncționale Dinamo, noul stadion ce urmează să se ridice în locul celui vechi din „Ștefan cel Mare”. Noua arenă va avea o capacitate de 25.041 lo

Post Top Ad






Eugen Neagoe: ”Nici nu venisem bine și m-ați contestat”










Eugen Neagoe s-a întâlnit aseară cu șefii lui Dinamo, Florin Prunea și Bogdan Bălănescu, cărora le mulțumește pentru că i-au propus un post de director tehnic. Le-a transmis un mesaj suporterilor, pe care îi roagă să fie lângă echipă, pentru că doar împreună pot ajunge în play-off.

-Ieri ați avut o întâlnire cu domnul Prunea, cu domnul Bălănescu. Ce-ați discutat?
-Sincer, vreau să le mulțumesc! Inclusiv domnului Negoiță, pentru propunerea pe care mi-au făcut-o. Oamenii își doresc să rămân în club minimum un an de zile. Dacă nu antrenor, pe alt post. Director tehnic sau ceva de genul ăsta. A rămas să mai vorbim. Oricum, vreau să le mulțumesc pentru oferta făcută. Dovedesc că sunt oameni de caracter.

- Mai e un interes și de la CFR Cluj.
- Și lor vreau să le mulțumesc! Niște oameni formidabili. Îi cunosc pe mulți dintre ei. Și lui Dan Petrescu îi mulțumesc și îi țin pumnii să se califice în Champions League. Și el m-a susținut! Din ce știu, chiar a spus că va face tot ce depinde de el să mă ajute dacă poate. Cu absolut orice. Le mulțumesc din suflet. Nu am discutat eu personal, mi-au transmis printr-un prieten foarte bun că mă așteaptă oricând. Îmi găsesc ei un post în club.

- Și către ce tindeți?
- Cu siguranță revin pe bancă. Nu știu unde, dar revin. Și nu în acest moment. Trebuie să-mi iau o pauză. Asta e recomandarea medicilor. Nu foarte lungă, dar va fi o pauză. Apoi voi reveni pe bancă.

- Când ați conștientizat exact prin ce momente ați trecut? În ambulanță sau la spital?
- La spital mi-am revenit. Eram conștient încă din ambulanță. Dar la spital era totul în regulă. Am scris, am semnat. Și acum îmi amintesc foarte clar tot ce s-a întâmplat.

- Uitându-vă în urmă acum, vă pare rău că ați ales Dinamo? Sau că n-ați plecat după acea conferință de presă oprită de fani?
- Sincer, nu îmi pare rău de nimic. A fost decizia mea. Nu am fost forțat de nimeni să semnez cu Dinamo. Am venit cu inima deschisă. Și acum sunt alături de echipă, de băieți. Îmi doresc din tot sufletul să câștige sâmbătă. Echipa are potențial. Fața ei nu e cea din primul joc. Dar presiunea care a fost s-a resimțit și se resimte asupra jocului. Și jucătorii sunt oameni. Dacă începe jocul și aud fel de fel de scandări, nu știu dacă mai pot da randament maxim. E aproape imposibil!

- Vreți să le transmiteți ceva suporterilor lui Dinamo?
- Pot să le transmit doar să încerce să treacă peste absolut orice și să susțină echipa. Pentru că echipa merită să fie susținută. Doar așa pot veni rezultate. Nu vor veni niciodată dacă jucătorii vor fi huiduiți. La fel conducătorii și antrenorii. Totul se răsfrânge automat asupra jocului și rezultatelor. Eu am venit de puțin timp la Dinamo, dar din ce îmi amintesc echipa a mers foarte prost și în urmă cu doi ani de zile. În ultimii doi ani de zile, foarte prost. Iar ultimul an a adus cel mai rușinos sau modest loc din istoria lui Dinamo. Eu nici nu am venit bine și am fost contestat. Deci Dinamo obținuse un loc extraordinar, câștigase titlul și venisem eu să culeg roadele. Așa am fost perceput, mă rog! Chiar nu mă interesează interesele care au fost sau care vor fi, dar un singur aspect e foarte important. Echipa! Iar echipa nu poate avea rezultate cu fel de fel de lucruri de se discută în fiecare zi, despre echipă, despre jucători.

- Asta v-a deranjat cel mai mult? Că n-ați fost lăsat nici măcar pentru o perioadă de probă?
- Pentru că nici n-am cerut. Și nici nu pot să fac asta. Eu cred că am demonstrat ce antrenor sunt. Cred că și perioada Pandurii, apoi perioada formidabilă de la națională cu Pițurcă. Perioada din Cipru, la Iași apoi, la Sepsi. Am demonstrat cu rezultate. Asta a fost percepția lor și nu pot să o schimb. Nici nu am cerut acest lucru, să îmi scandeze mie numele. Sunt convins că Dinamo va ajunge în play-off, pentru că poate. Dar doar cu susținere din partea tuturor.

Urmează a treia parte a interviului, în care antrenorul povestește cum i se schimbă viața în perioada următoare, ce va face în viitorul apropiat și unde se vede peste un an de zile.



sursa: www.gsp.ro

Comentarii