Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Adrian Mutu a venit cu un arab pentru a cumpăra Dinamo: ”Negoiță a avut un comportament neprofesionist”









Adrian Mutu (40 de ani), fostul jucător și oficial de la Dinamo, care acum antrenează echipa de tineret a lui Al-Wahda, din Emiratele Arabe Unite, susține că a trimis un arab pentru a cumpăra clubul Dinamo, dar au existat dificultăți serioase la negocieri.




„Da, au existat persoane interesate, chiar acum câteva luni. O persoană super-importantă și potentă financiar de aici, din Emirate. A fost o întâlnire aranjată personal de mine cu Negoiţă, însă comportamentul lui faţă de acea persoană a fost total neprofesional şi nu a mai fost interesat nici măcar sa discute cu el. Chiar dacă eu am mai insistat”, a spus Mutu pentru Prosport.

„REDNIC A GREȘIT”
„Briliantul” a vorbit și despre problemele pe care le-a avut antrenorul Mircea Rednic la Dinamo și a criticat faptul că „Puriul” a împrumutat clubul.

„Mircea Rednic este un antrenor bun, nu ştiu ce a fost acolo, dar când un antrenor împrumuta clubul deja pleci cu piciorul greşit. Nu am auzit în viaţa mea aşa ceva şi au mai făcut şi public acest lucru”, a adăugat Mutu.

„Cât am fost eu la Dinamo, am lucrat bine cu Negoita şi m-a lăsat sa fac ce vreau şi s-a văzut lucrul ăsta. Dacă e el sau nu vinovat în momentul de faţă, nu ştiu, şi nici nu cred ca poţi să acuzi doar o singură persoana pentru rezultatele echipei în ultimi doi ani”
Adrian Mutu



sursa: www.gsp.ro

Comentarii