Ultima Postare

Dinamo iese în evidență cu o lovitură de maestru pe piața transferurilor!

  Foto: Profimedia Dinamo este activă pe piața transferurilor, realizând prima mutare semnificativă în mijlocul sezonului:  Cristian Mihail Lixandru, un mijlocaș central format la Petrolul Ploiești, a semnat cu echipa. Andrei  Nicolescu a finalizat deja primul transfer pentru sezonul următor la Dinamo, alăturându-se formației „Ștefan cel Mare” începând din vară. Dinamo a efectuat un transfer semnificativ în mijlocul sezonului! Care este jucătorul nou semnat de „câini”? Echipa condusă de Zeljko Kopic luptă pentru a evita retrogradarea. În meciul de weekend, Dinamo a reușit să învingă cu 1-0 pe Poli Iași, obținând cele trei puncte care o ajută să se distanțeze de ultimele două locuri direct retrogradabile. Andrei Nicolescu a încheiat un acord cu un mijlocaș central în vârstă de 21 de ani. Conform  informațiilor de la Fanatik , Nicolescu a reușit să își asigure serviciile lui Cristian Mihail Lixandru, un mijlocaș provenit din academia Petrolul Ploiești. “Andrei Nicolescu

Post Top Ad






Dan Nistor S-A ACCIDENTAT și ratează cel puțin meciul cu Clinceni!













Dan Nistor S-A ACCIDENTAT și ratează cel puțin meciul cu Clinceni! Vești proaste pentru formația din Ștefan cel Mare

Articol de — Eduard Apostol Luni, 29 Iulie, 21:40

Dan Nistor (31 de ani), căpitanul lui Dinamo, s-a reaccidentat astăzi și va rata cel puțin un meci, cel cu Academica Clinceni, din etapa a patra a Ligii 1.

Nistor, proaspăt revenit după o accidentare care l-a ținut departe de gazon două săptămâni, s-a lovit din nou. Mijlocașul „câinilor” s-a accidentat la gamba stângă, unde a avut o microleziune fibrilară. Nistor va lipsi cu siguranță din meciul cu Clinceni. Din informațiile GSP.ro, absența ar putea fi din nou una de lungă durată!

Nistor s-a accidentat pe 10 iulie, într-un meci amical disputat la Săftica împotriva Chindiei Târgoviște, scor 2-2, și a ratat primele trei meciuri ale acestui sezon.


sursa: www.gsp.ro

Comentarii