Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Excesele care l-au dus pe Eugen Neagoe la un pas de tragedie: "A băut zeci de cafele şi a ajuns la trei pachete de ţigări pe zi"









Antrenorul echipei Dinamo, Eugen Neagoe (51 de ani), a suferit un infarct în timpul meciului cu Universitatea Craiova. Printre motivele care au contribuit la stopul cardio-respirator s-ar număra şi excesele făcute de tehnician în ultimele zile.

"A băut zeci de cafele în ultimele zile şi-a ajuns la trei pachete de ţigări pe zi", au dezvăluit apropiaţii antrenorului, potrivit site-ului doardinamo.ro.

Conform aceleiaşi surse,  lui Neagoe nu i s-a montat, momentan, niciun stent, a fost dus la etajul 5 al spitalului la secţia de cardiologie, sub atenta îndrumare a medicilor. A putut să vorbească, se ştie deja că a întrebat cât s-a terminat scorul şi ce fac jucătorii. La el au intrat doar soţia lui, fetiţa de 17 ani, dar şi Florin Prunea când s-a întors de la meci.

Eugen Neagoe, în stare stabilă
Un medic de la Spitalul de Urgenţă Florească a declarat că antrenorul FC Dinamo, Eugen Neagoe, a fost adus la camera de gardă conştient, stabil din punct de vedere al funcţiilor vitale, dar nu a dorit să ofere alte detalii.

"Domnul Neagoe a fost adus la camera de gardă conştient, stabil din punct de vedere al funcţiilor vitale, în acest moment este în curs de investigaţie. Domnia sa şi-a exprimat dorinţa ca date privind dioagnosticul, prognosticul, evoluţia şi tratamentul să fie furnizate de familie, când aceştia vor dori. Este stabil în acest moment, atât vă pot spune", a declarat Alexandru Caloian, medic specialist medicină de urgenţă la spitalul Floreasca.

Oficialul U Craiova Silvian Cristescu l-a vizitat pe Neagoe l-a spital şi a spus că tehnicianul dinamovist a suferit un preinfarct.

"Deocamdată i s-au făcut investigaţii, este stabil, i s-a făcut o coronarografie, nu s-a descoperit nimic deocamdată, va rămâne sub observaţie două zile. Era adormit, nu puteam să vorbim cu el. A fost preinfract. Familia o să rămână cu el la noapte. Eu l-aş sfătui să ia o pauză. Prima dată m-am speriat, dar mi-a spus masorul nostru că e în afara oricărui pericol. Mă speriasem că de ce nu pleacă ambulanţa, până nu l-au stabilizat, nu a plecat ambulanţa", adeclarat Papură.

Formaţia Universitatea Craiova a învins, duminică seară, în deplasare, cu scorul de 2-0, echipa Dinamo, într-un meci din etapa a doua a Ligii I. Golurile au fost marcate de Bărbuţ ’35 şi Roman ’66.

În minutul 25, partida a fost întreruptă după ce tehnicianului dinamovist Eugen Neagoe i s-a făcut rău pe bancă. Neagoe a primit îngrijiri câteva minute, iar după aproximativ un sfert de oră a fost dus cu ambulanţa la spital şi jocul s-a reluat.

În imaginile difuzate de Telekom Sport s-a putut vedea cum lui Neagoe i s-a făcut rău, a început să respire sacadat, medicul Liviu Bătineanu i-a dat o sticlă de apă cu vitamine, i-a luat pulsul, iar apoi tehnicianul şi-a dat jos sacoul, ochelarii şi a început să tremure, moment în care a fost chemată salvarea. El a fost stabilizat mai întâi pe teren, iar apoi în ambulanţă medicii au folosit defribilatorul.




sursa: www.telekomsport.ro

Comentarii