Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Athanasios Papazoglou rupe tăcerea după despărțirea cu cântec de Dinamo: „A fost 100% minciună ce au spus despre mine!”













Dinamo a oficializat azi despărțirea de atacantul Athanasios Papazoglou (31 de ani), fotbalistul pe care conducerea l-a bănuit că a blocat transferul conaționalului Giannis Maniatis.




Adus în perioada lui Mircea Rednic, grecul n-a fost luat în cantonamentul din Spania, fiind lăsat să se antreneze singur la Săftica. Motivul invocat de șefi? Papazoglou l-ar fi sfătuit pe mijlocașul Giannis Maniatis să nu vină în „Ștefan cel Mare” .

La scurt timp după anunțul făcut de club, GSP.ro a luat legătura cu atacantul elen, care a oferit propria versiune despre îndepărtarea sa de la Dinamo.

- Salut, Thanasis. Clubul a oficializat într-un final rezilierea contractului tău. Ești dezamăgit după tot ce s-a întâmplat?
- Nu, nu sunt dezamăgit. Acesta este fotbalul, iar viața trebuie să meargă înainte.

- Cum au fost ultimele săptămâni pentru tine?
- Astfel de situații sunt întotdeauna dificile. Am stat în România, mi-am făcut antrenamentele singur, n-a fost chiar cea mai bună situație.

„E 100% MINCIUNĂ CE S-A SPUS DESPRE MANIATIS”
- Cum ți se pare că ai fost tratat de club?
- Normal că nu a fost corect ce s-a întâmplat! M-am întors din vacanță, iar clubul mi-a transmis fără niciun motiv că sunt out. Dar e ok, nu-i nicio problemă. Vom vedea dacă decizia a fost corectă peste o lună sau două.

- În toată această perioadă, chiar nu ai mai primit alte explicații din partea cuiva?
- Nu, singura explicație primită a fost cea legată de informația cu Maniatis, ceea ce e 100% o minciună. Nu am vorbit niciodată cu el despre Dinamo.

„NU-MI PRIMISEM SALARIUL DE 3 LUNI”
- Dar salariile restante? Ți-a mai restituit clubul ceva?
- Nu-mi primisem banii în ultimele 3 luni, dar în final mi-au plătit totul și mi-am încheiat astfel contractul.

- Cine crezi că ți-a decis vitorul la Dinamo? Eugen Neagoe, Florin Prunea?
- Cred că toți au luat această decizie. Inclusiv noul antrenor.

- Ai mai vorbit în ultimele săptămâni cu Mircea Rednic? Te-ai consultat cu cineva?
- Nu, nu am vorbit cu nimeni.

- Care sunt planurile tale de viitor? Rămâi în România? Înțeleg că FC Voluntari ar fi interesată de serviciile tale...
- Nu vreau să vorbesc despre viitorul meu. Sunt unele echipe interesate de mine, dar voi avea noi informații zilele viitoare.

- În final, ai un mesaj pentru fanii lui Dinamo?
- Mulțumesc pentru tot, mulțumesc pentru sprijinul oferit! Își iubesc mult echipa și au fost alături de noi întotdeauna, au fost peste tot după noi. Continuați să faceți asta! Eu sper s-o văd din nou pe Dinamo puternică și în față în clasament.

4 goluri
în 14 meciuri a înscris Papazoglou în tricoul lui Dinamo




sursa: www.gsp.ro

Comentarii