Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Eugen Neagoe a anunțat când va reveni pe banca tehnică










Eugen Neagoe (51 de ani) a vorbit despre situația sa medicală, dar și despre cea a echipei Dinamo.




După incidentul de la meciul cu Craiova (0-2), antrenorul a anunțat că până la sfârșitul lunii august se află în concediu medical, iar după aceea ar putea reveni pe banca tehnică a lui Dinamo. Până atunci, Eugen Neagoe nu se ferește să își asume și următoarele rezultate ale „câinilor”.

„La Dinamo, cel mai important lucru acum este ca echipa să câștige. Trebuie să câștige jocul de vineri, pentru că este foarte important. Au fost foarte multe echipe mari care au primit multe goluri. Acesta este fotbalul. Există sincope în viața unei echipe. Chiar dacă nu sunt lângă băieți, vorbesc zi de zi cu cei din staff și din conducere. Îmi asum toate rezultatele. Nu sunt un tip care să încerce să arunce vina în altă parte.

M-am gândit la toate aspectele, dar nu m-am gândit să renunț la antrenorat, pentru că nu am de ce. La sfârșitul lui august voi putea reveni. Am vorbit cu doi medici foarte valoroși și mi-au spus că nu există nicio problemă. Am spus de la început că o să iau o pauză. Eu sunt foarte legat de echipa pe care o antrenez și de jucători în general”, a spus Eugen Neagoe, la TV Digi Sport.

8
goluri a încasat Dinamo în 3 meciuri de Liga 1, fără să marcheze

„Nu mai căutam antrenor! Eugen Neagoe este antrenorul nostru. Se simte bine și așteptăm să revină la echipă, el va conduce în continuare Dinamo după perioada de pauză. De mâine revine în staff-ul tehnic și Iulian Mihăescu (n.a - fostul secund al echipei)”
Florin Prunea, azi




sursa: www.gsp.ro

Comentarii