Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Cornel Dinu a reacționat după anunțul lui Ionuț Negoiță: ''Ferească Dumnezeu! N-are pic de demnitate”












Cornel Dinu (70 de ani), fostul mare jucător al celor de la Dinamo, l-a taxat dur pe Ionuț Negoiță, finanțatorul echipei, după declarațiile făcute de acesta în ultimele 24 de ore, la GSP Live și la alte posturi de televiziune.


„Domnul Negoiță a luat o jucărie și declară că a făcut foarte multe. A luat-o într-un moment în care Dinamo era aproape de faliment cu niște reușiți conducători care aveau măcar avantajul că erau dinamoviști și aveau oameni pe lângă ei care știau ce înseamnă performanță. Acum nu mai e așa ceva. Acum sunt niște slujbași ai dânsului care verifică dacă s-au schimbat cearșafurile în camere. Au venit și niște mari specialiști.

A preluat o jucărie, dar Dinamo e un club de performanță cu sute de mii de fani, cu oameni care știu ce e performanța. Ferească Dumnezeu să mă apuc să vorbesc!”, a declarat Dinu, la TV Digi Sport.

„Mister” a făcut apoi o comparație între Ionuț Negoiță și Claudio Lotito, cel care începând cu 2004 este președintele lui Lazio.

„Ce să înțeleagă domnul Negoiță? L-am cunoscut pe celebrul Lotito de la Lazio la începutul anilor 2000, în diverse circumstanțe politice. La Lazio nu sunt 50 de sălbatici ca în PCH care pun foc. Lotito a mers cu mașina blindată, că era amenințat de fasciștii din galerie că dau cu bombe. Negoiță n-are pic de demnitate”, a mai spus legenda lui Dinamo. 





sursa: www.gsp.ro

Comentarii