Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Legenda dinamovistă Dorin Mateuț, despre prăpădul de la Dinamo









Dorin Mateuț (53 de ani), fostul mare jucător al celor de la Dinamo, a comentat situația dramatică prin care trece echipa la care a făcut istorie.

Mateuț, câștigător al Ghetei de Aur în sezonul 1988-1989, a analizat înfrângerea istorică de la Viitorul, 0-5, a vorbit despre actualul lot al „câinilor”, dar și despre lucrurile pe care ar vrea să le vadă la jucători.

„A fost un eșec usturător cu Viitorul, dar nu îți poți face o părere după un singur meci. Nici nu cunosc bine jucătorii, la fel cum nici ei nu par să se cunoască unul cu celălalt. Nu și-au format încă relații de joc și asta se cunoaște în teren.

Venirea lui Prunea e de bun augur, sunt convins că își dorește să o ridice pe Dinamo, dar e nevoie de timp și nu prea există răbdare. Reacția suporterilor nu e un răspuns la prestația pe care au avut-o la Ovidiu, ci o răbufnire la capătul multor ani în care s-au adunat frustrări. S-a umplut paharul, e normal”, crede acesta.

„ATITUDINEA E PROBLEMA, JUCĂTORII N-AU SPIRITUL NECESAR”
Mateuț condamnă atitudinea jucătorilor lui Eugen Neagoe:„Jucătorii nu au atitudinea pe care Dinamo o cere, nu își dau seama pentru ce club imens evoluează. Vor să își treacă o echipă în CV, în speranța că poate îi ajută la un eventual transfer mai departe. N-au spiritul necesar, la Dinamo trebuie să lupți, să pui osul, să înțelegi că au fost multe generații care au clădit un nume atât de puternic în fotbalul românesc.

Nu transferurile sunt problema, ci atitudinea. Cel mai bun exemplu e Becali. A cumpărat tot ce era mai bun pe piață în ultimii ani și nu a reușit să câștige titlul. Asta pentru CFR e o echipă mult mai compactă, omogenă și experimentată. E vorba de legătura pe care jucătorii o dezvoltă în timp”, a spus Mateuț, pentru GSP.ro.

„Chiar și așa, nu mă tem de retrogradare. Cât de prost ar juca echipa, nu cred că o sa retrogradeze. O vom putea evalua pe Dinamo abia după 6-7 meciuri, e prea devreme să ne dăm cu părerea. Neagoe a făcut o treaba frumoasă la Sepsi și e capabil să o scoată pe Dinamo din colaps”
Dorin Mateuț, fost jucător Dinamo




sursa: www.gsp.ro

Comentarii