Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






VIDEO | Eugen Neagoe mai aşteaptă două transferuri













Eugen Neagoe susţine că lotul este aproape conturat, însă mai aşteaptă încă două întăriri. Antrenorul lui Dinamo a lămurit şi situaţia lui Mamoutou N'Diaye, mijlocaş adus de Mircea Rednic.

Eugen Neagoe susţine că Dinamo aproape că şi-a definitivat lotul pentru noul sezon. Antrenorul în vârstă de 51 de ani susţine că nu vor mai plecat jucători şi aşteaptă încă două transferuri, pentru a acoperit punctele slabe care au mai rămas:

”Ne mai dorim doi jucători, dar în acest moment sunt mulţumit de lotul pe care îl avem la dispoziţie. (Ce aţi mai avea nevoie?) De încă doi jucători valoroşi. (Pe ce posturi?) Nu aş vrea să vă spun exact despre ce posturi este vorba. Nu vom mai renunţa la jucători”, a declarat Eugen Neagoe.

Antrenorul lui Dinamo susţine că Mamoutou N'Diaye - jucător adus de Mircea Rednic - va rămâne la Dinamo şi a intrat deja în programul echipei: ”În acest moment se antrenează cu noi, şi astăzi o să îl vedeţi, este prezent, va fi la antrenament. Am avut o discuţie cu el, dar este în programul nostru”.







sursa: www.telekomsport.ro

Comentarii