Ultima Postare

Surpriză pentru fanii Dinamo: O veste care vă va uimi cu siguranță!

  foto: colaj Fanatik După ce Guvernul României a dat undă verde prin Hotărâre de Guvern, ProSport vă aduce informații  proaspete despre planurile de demolare a vechiului stadion din „Ștefan cel Mare” și construirea Arenei  Multifuncționale Dinamo. Se preconizează că utilajele vor începe lucrările în zona respectivă începând cu anul viitor. În prezent, se află în desfășurare procesul de elaborare a caietului de sarcini pentru organizarea licitațiilor privind demolarea și construcția. Recent, clubul sportiv a reușit să obțină prelungirea certificatului de urbanism, care urma să expire în luna mai. Pe data de 21 martie, entuziasmul oficialilor și al fanilor dinamoviști a fost alimentat de o veste istorică. Guvernul României a pus semnătura pe Hotărârea de Guvern ce a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru construcția Arenei Multifuncționale Dinamo, noul stadion ce urmează să se ridice în locul celui vechi din „Ștefan cel Mare”. Noua arenă va avea o capacitate de 25.041 lo

Post Top Ad






Florin Prunea, încă un atac la Chivulete: ”Sunt imagini de cascadorii râsului la penalty-ul lui CFR!”











Florin Prunea (50 de ani), managerul general al celor de la Dinamo București, a vorbit încă o dată despre arbitrajul controversat al lui Florin Chivulete din partida CFR - Dinamo 1-0.

„Au fost decizii împotriva unei singure echipe. A fost un henț clar, un 11 metri pentru Dinamo. Iar faza penalty-ului pentru CFR... Mă distrez când văd că Cestor se ține cu mâna de ceafă, deși din reluări se vede cum nu este lovit de nimeni.

Și el întreba acolo: «Cine a făcut fault, cine a făcut fault?» Sunt imagini de cascadorii râsului”, a spus Prunea la TV Digi Sport.

De asemenea, Florin Prunea a vorbit și despre comentariile făcute de Bogdan Mara, directorul sportiv al campioanei României: „Nu am nimic cu cei de la CFR Cluj, deși am văzut că Bogdan Mara se amestecă în problemele de la noi. Ar fi mai bine să-și vadă de treaba lui”, a mai spus acesta.

Următorul meci al lui Dinamo este cu Academica Clinceni, în etapa a 4-a a Ligii 1. Meciul va fi în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look TV.



sursa: www.gsp.ro

Comentarii