Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Fiica unei legende dinamoviste i-a făcut praf pe şefii roş-albilor: "Sper să înfundaţi cu toţii puşcăria! Arză-v-ar focul să vă ardă de hoţi nenorociţi!"













Mihaela Nunweiller, fiica fostului mare dinamovist Lică Nunweiller, decedat în 2013, i-a făcut praf pe şefii lui Dinamo, din vechea şi actuala conducere. Viitorul a învins, luni, pe teren propriu, 5-0, pe Dinamo, în ultima partidă a etapei I a Ligii 1, într-un meci în care fanii au intrat pe teren.


"Citesc că Dinamo a încasat 5 goluri de la o echipă din Constanţa si că este pe ultimul loc!? În halul ăsta a ajuns Dinamo?

De când nu mai este tatăl meu cât o minune aici, nici că m-a mai interesat de Dinamo. De fapt, nu m-a mai interesat de când tata şi fratele lui, Ion, au fost alungaţi de la tribuna oficială de golanul ăla de Borcea, iar suferinţa pricinuită de umilinţa asta l-a măcinat pe tatăl meu cât o minune până a închis ochii.

Dar nu pot să ramân indiferentă la starea jalnică, de-a dreptul patetică, în care a ajuns echipa asta de fotbal. Nu pot să rămân indiferentă când ştiu că şi tata a adus atâta glorie şi faimă şi bun renume acestei echipe, că i-a adus denumirea de «câinii roşii» datorită şi dedicării cu care juca, nu doar a culorii părului lui, când ştiu că şi-a închis mai mult de jumătate din viaţă în clubul Dinamo, când ştiu că inima lui bătea pentru Dinamo in aceeaşi cadenţă cum bătea pentru noi, copiii şi familia lui, când ştiu că cea mai mare parte dintr-o zi o petrecea pe stadionul ăla, indiferent că erau +40 de grade sau - 20 de grade, când ştiu că slăbea câte 4 kg la un meci şi venea acasă stors de vlagă, dar fericit şi învingător,(..) când ştiu că deşi l-au ostracizat şi umilit şi hăituit după ce a fugit fratele lui în Elveţia, n-a renunţat la iubirea lui de-o viaţă, Dinamo, când ştiu sigur că ultimul lui gând am fost noi şi amintirile despre Dinamo, când ştiu atâtea, nu pot să ramân indiferentă.

Mă, golanilor şi mafioţilor, mă, derbedeilor, voi toţi care v-aţi bătut joc de unul dintre cele două cele mai mari cluburi de fotbal din ţara asta. Bătu-v-ar Dumnezeu la fel cum v-aţi bătut voi joc de tot ce au construit cu sacrificii şi cu abnegaţie şi cu imens de mult suflet tatăl meu, fraţii lui şi oamenii frumoşi asemeni lui care l-au precedat sau care i-au urmat!

Sper să ajungeţi să vă chinuiţi (...) şi vă doresc ca înainte să închideti ochii să simţiţi şi voi tristeţea şi suferinţa tuturor sportivilor a căror memorie o întinaţi şi doar pentru simpul fapt că respiraţi. Jigodiilor! Vă ştiţi voi care sunteţi.

Şi sunteţi mulţi, de la conducători de club până la impresari şi acţionari. Sunteţi doar nişte mafioţi ordinari şi mărunţi, atât! Pentru că nici stofă de mafioţi adevăraţi nu aveti, sărăciilor. Sunteti doar nişte furăcioş mărunţi si ordinari!

Şi sper să înfundaţi cu toţii puşcăria şi să nu crăpaţi până nu vă ajung din urmă toate sacrificiile tatălui meu închinate iubirii lui de-o viaţă.(...) Aţi distrus tot ceea ce au clădit alţii, cu sacrificii personale, într-o viaţă de om.Arză-v-ar focul să vă ardă de hoţi nenorociţi!", a postat Mihaela Nunweiller pe pagina sa de facebook.




sursa: www.prosport.ro

Comentarii