Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dinamo și-a găsit un nou doctor, după ce Liviu Bătineanu și-a dat demisia! Va debuta la meciul cu CFR Cluj




adrian motoaca dinamo




Dinamo are începând de azi un nou doctor la echipa de fotbal, după ce Liviu Bătineanu și-a dat demisia! Totul ca urmare a acuzelor, fără precedent, lansate de managerul general Florin Prunea, luni seară, la ”Fotbal Club”, de la Digi Sport.


Așadar, Adrian Motoacă este noul doctor al lui Dinamo. Motoacă a mai activat și la Viitorul în 2015, dar sezonul trecut a activat la Dunărea Călărași, echipă care a retrogradat la finalul sezonului. Motoacă a bătut deja palma cu diriguitorii lui Dinamo și va debuta pe bancă la proximul meci al roș-albilor, cel cu CFR Cluj, care se va disputa în Gruia, sâmbătă, 27 iulie 2019, de la orele 21:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1.

CFR Cluj - Dinamo, din etapa a treia a Ligii 1, programat sâmbătă, 27 iulie 2019, de la orele 21:00, 
Liviu Bătineanu și-a dat demisia de la Dinamo, după acuzele lui Florin Prunea
Scandalul la Dinamo crește de la o oră la alta. După ce a început un război al declarațiilor extrem de dure pe axa Florin Prunea - Mircea Rednic - Cornel Dinu, izbucnit după ce antrenorul Eugen Neagoe a fost la un pas de tragedie în minutul 25 al partidei de pe Arena Națională, dintre Dinamo și Universitatea Craiova, scor 0-2, a apărut și prima demisie! Este vorba despre doctorul echipei de fotbal, Liviu Bătineanu.

Una dintre cele mai vechi persoane din cadrul clubului, activează la Dinamo de la începutul anilor 2000, Bătineanu n-a mai suportat acum presiunea care s-a exercitat asupra sa și a decis să plece. ”După aproape 20 de ani la Dinamo, s-a considerat că doctorul echipei este răul clubului, de s-a ajuns unde s-a ajuns, astfel că e momentul să ies din scenă. Iubesc prea mult aceste culori ca să fac comentarii”, a spus Bătineanu.




sursa: www.digisport.ro

Comentarii