Ultima Postare

Surpriză pentru fanii Dinamo: O veste care vă va uimi cu siguranță!

  foto: colaj Fanatik După ce Guvernul României a dat undă verde prin Hotărâre de Guvern, ProSport vă aduce informații  proaspete despre planurile de demolare a vechiului stadion din „Ștefan cel Mare” și construirea Arenei  Multifuncționale Dinamo. Se preconizează că utilajele vor începe lucrările în zona respectivă începând cu anul viitor. În prezent, se află în desfășurare procesul de elaborare a caietului de sarcini pentru organizarea licitațiilor privind demolarea și construcția. Recent, clubul sportiv a reușit să obțină prelungirea certificatului de urbanism, care urma să expire în luna mai. Pe data de 21 martie, entuziasmul oficialilor și al fanilor dinamoviști a fost alimentat de o veste istorică. Guvernul României a pus semnătura pe Hotărârea de Guvern ce a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru construcția Arenei Multifuncționale Dinamo, noul stadion ce urmează să se ridice în locul celui vechi din „Ștefan cel Mare”. Noua arenă va avea o capacitate de 25.041 lo

Post Top Ad






Florin Prunea: ”Pentru noi, de vineri începe un nou campionat!”











Dinamo n-are antrenor principal în acest moment, după ce Eugen Neagoe a avut probleme cu inima, În Gruia, Sebastian Moga a fost interimar, dar Florin Prunea a lăsat de înțeles că acesta nu va primi prerogative de ”principal”.

ÎN DIRECT, la ”Digi Sport Matinal”, managerul general al ”câinilor” a precizat că marți poate fi o zi importantă din acest punct de vedere, al numirii de antrenor, și că de vineri se va da iar ”restart”.

”Concret, antrenamentul de azi, care se va desfășura după-amiază, va fi condus de Sebi Moga, asta este tot ce vă pot spune. Mâine (n.r. - marți) va fi o altă zi, vom vedea. Cert este că de vineri, pentru noi, începe un nou campionat”, a spus Prunea, la Digi Sport.

Oficialul roș-albilor a mai precizat ce șanse sunt ca Leo Grozavu să fie numit antrenor, ce se întâmplă cu Eugen Neagoe, dar și dacă Viorel Moldovan poate fi ”extras” de la Chindia.

”Leo Grozavu nu ne interesează! Lui Eugen i s-a făcut o ofertă concretă, clară, din partea patronului, de a rămâne cu noi. Este un apropiat de=al nostru, urmează să ofere un răspuns. Dar, e clar că într-o zi va reveni în antrenorat. Suntem în contact permanent cu el.

Cât despre Viorel Moldovan, el este sub contract cu Chindia”, a mai spus Prunea, la Digi Sport.

Eugen Neagoe, antrenorul din umbră la Dinamo! Ce mesaj le-a transmis jucătorilor înainte de meciul cu CFR
"Trebuie să arătăm altfel. Trebuie să dăm drumul la treabă şi să facem puncte. Nu a fost linişte la noi, s-au adunat multe probleme.

Sebi Moga s-a consultat cu Eugen Neagoe, vorbim în fiecare zi cu el. Ştiu că sunt iarăşi 6 schimbări în primul 11, dar nu avem ce face. Am renunţat la nişte jucători care nu erau de Dinamo. Am adus nişte jucători care resimt presiunea de la Dinamo. Este un campionat lung. Nu avem de ales, suntem aproape de jucători," a declarat Prunea, înaintea meciului CFR-Dinamo.

Şi Sebastian Moga a recunoscut că Eugen Neagoe a rămas lângă echipă, după ieşirea din spital.

"Eugen este lângă noi, a vorbit şi cu jucătorii, le-a transmis că totul a fost un accident, campionatul începe de acum," a spus Moga înaintea startului partidei din Gruia, de sâmbătă seară.





sursa: www.digisport.ro

Comentarii