Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Florin Prunea se întoarce la ”locul faptei”!











Dinamo joacă în această seară pe terenul lui CFR Cluj, într-o partidă din etapa a treia a Ligii 1. Partida va fi în direct la TV Telekom Sport, TV Digi Sport și Look Sport.

Fără antrenor principal, ultimii în clasament și măcinați de probleme, roș-albii au o misiune dificilă pe terenul campioanei CFR Cluj, care vine cu un moral excelent după victoria cu Maccabi Tel Aviv, 1-0, din preliminariile Ligii Campionilor.


Problemele existente în sânul lui Dinamo aduc aminte de un alt scandal celebru care a „dizolvat” formația din șoseaua Ștefan cel Mare. Coincidența face ca Florin Prunea, actualul președinte al echipei, să fi fost, ca și acum, în mijlocul evenimentelor conflictuale.




„SCANDALUL MICROBUZUL” A RUPT DINAMO ÎN DOUĂ!
În sezonul 2009-2010, fostul goalkeeper era director sportiv la Dinamo, echipă aflată atunci într-un alt sezon de coșmar. Roș-albii pierdeau pe terenul lui CFR Cluj în semifinalele Cupei României, 1-2, prilej pentru izbucnirea unui conflict de proporții.

Imediat după meci, cinci jucători au fugit de la echipă în ceea ce presa a numit atunci „Scandalul Microbuzul”. După terminarea acelei partide, Ousmane N'Doye a petrecut alături de Djakaridja Kone și Zie Diabate într-un club de noapte din Cluj, stârnind furia colegilor români din lot.

„Pârâți” la conducere de Florin Bratu, cei trei africani au provocat un scandal de pomină în lotul lui Dinamo. Enervat că nu se iau măsuri împotriva celor care au inițiat escapada, Bratu s-a luat la ceartă cu Florin Prunea, cei doi fiind aproape de bătaie.

Andrei Mărgăritescu, Ianis Zicu, Adrian Cristea, Gabi Boștină și Marius Alexe au plecat cu microbuzul la București, solidari cu Bratu, iar haosul s-a instalat definitiv la echipă în acel sezon, la finele căruia Dinamo a terminat pe 6.




sursa: www.gsp.ro

Comentarii