Ultima Postare

Viral Sensation: Cum a ajuns Dinamo în centrul atenției cu numărul de bilete pentru meciul de la Craiova!

  După victoria acasă cu Poli Iași, scor 1-0, în etapa a patra a play-out-ului Superligii, Dinamo se află  într-o poziție mai confortabilă, urcând pe locul 13 în clasament, care asigură prezența la barajul de  menținere. Echipa lui Zeljko Kopic (46 de ani) se pregătește acum pentru o altă confruntare crucială, în deplasare cu FCU Craiova, sâmbătă, 20 aprilie, de la 17:30. Oltenii sunt acum pe ultimul loc în Superligă, la egalitate cu FC Botoșani, și meciul se anunță a fi decisiv, mai ales pentru Craiova, în lupta pentru evitarea retrogradării. Chiar dacă terenul Dinamo este suspendat după incidentele cu suporterii de la meciul cu UTA Arad, aceștia au primit un număr impresionant de bilete pentru partida cu FCU  Craiova. Peluza Cătălin Hîldan a anunțat pe rețelele de socializare că suporterii echipei vor avea la  dispoziție 5000 de bilete pentru meciul de la stadionul „Oblemenco”, la prețul de 30 de lei pe bilet. Având în vedere capacitatea stadionului de 3

Post Top Ad






Viorel Moldovan, sfătuit să stea cât mai departe de Dinamo: ”E război acolo, rămâi la Chindia!”





Viorel Moldovan e sfătuit să rămână la Chindia // Sursă foto: Facebook Chindia Târgoviște



Viorel Moldovan (47 de ani) e în continuare pe lista înlocuitorilor lui Eugen Neagoe (51 de ani) de la Dinamo. Tehnicianul Chindiei nu e lăsat însă de conducerea dâmbovițenilor să facă pasul spre echipa din Ștefan Cel Mare.

Fostul component al „Generației de Aur” e sfătuit de colegul de breaslă Valeriu Răchită (49 de ani) să nu accepte oferta venită dinspre Dinamo.

„Când preiei o echipă, trebuie să-i ştii istoria, managementul. Eu aş face această analiză: cine este Dinamo şi ce vrea? Se poate face o echipă, se pot face rezultate cu lotul şi managementul lui Dinamo sau nu? Ca prietenul lui Viorel, pentru că ne-am întâlnit mereu şi discutăm, i-aş da un sfat:

Să rămână la Chindia. E mai bine, este echipa pe care el a promovat-o, i-a adus jucătorii pe care i-a vrut. Dinamo este într-un moment de război, aţi văzut ce se întâmplă, a spus Răchită”, potrivit ProSport.


Moldovan a preluat-o pe Chindia în iunie 2018 și a promovat-o în Liga 1. A mai antrenat la FC Vaslui, FC Brașov, Sportul, Rapid, România U21, Auxerre și a fost secund la naționala de seniori a României. Viorel Moldovan a jucat la Dinamo timp de doi ani, între 1993 și 1995.



sursa foto: Facebook Chindia TÃrgoviste
sursa: www.gsp.ro

Comentarii