Ultima Postare

Planul ingenios al lui Dinamo pentru a genera venituri: Cum să transformi piatra în aur

  Foto: Sport Pictures La vârsta de 55 de ani, Ionuț Lupescu, figura emblemată în Clubul Sportiv Dinamo, a discutat despre posibilele denumiri ale viitoarei arene din ”Ștefan cel Mare”. Potrivit fostului mijlocaș, reprezentanții Ministerului de Interne, par să își îndrepte atenția către obținerea unei sponsorizări pentru această structură. Un exemplu relevant este echipa rivală din Giulești, Rapid, care a semnat un acord de sponsorizare cu o companie de pariere pentru arena de lângă podul Grant. Pe data de 21 martie 2024, suporterii dinamoviști au primit vestea mult așteptată: prin Hotărârea de Guvern adoptată în acea zi, autoritățile au eliminat toate blocajele în calea construcției noii arene din ”Groapă”. ”Indicii” despre numele noului stadion al lui Dinamo: ”Așa se întâmplă în lume!” Astfel, durata totală a proiectului nu va depăși 45 de luni și va fi gestionată de Compania Națională de Investiții. Ionuț Lupescu, în calitate de președinte de onoare al CS Dinamo, a expri

Post Top Ad






Au închiriat degeaba lojele! Dinamo își ia adio de la Arena Națională




7.000 de dinamoviști au fost prezenți la meciul contra Craiovei // foto: GSP




Rezultatele dezastruoase ale echipei și scandalurile fără sfârșit i-au determinat pe oficiali să nu mai programeze toate meciurile pe Arena Națională, așa cum au promis în primăvară.




Următorul meci, contra Academicii Clinceni, se va disputa pe stadionul Dinamo.

Deși clubul a obținut o sumă importantă din închirierea unor loje pe cel mai mare stadion al țării, fanii o vor urmări pe Dinamo tot pe stadionul atât de contestat din „Ștefan cel Mare.”


În primăvara acestui an, clubul a vândut 16 loje dintre cele 20 puse la vânzare. În funcție de poziționarea lojelor, acestea au prețuri ce variază între 8 și 12.000 de euro. Șefii promiteau că echipa va disputa toate meciurile pe Arena Națională, dar acest lucru nu se va întâmpla, cel puțin nu deocamdată.

Prețurile biletelor pentru meciul de vineri, ora 21:00
Peluza Cătălin Hîldan: 15 lei
Peluza Sud: 15 lei
Peluza Oaspeți: 15 lei
Tribuna a II-a: 25 lei
Tribuna I: 30 lei
Tribuna 0: 35 lei

Programul caselor de bilete:

Vineri, 2 august
Şos. Ştefan cel Mare: 12:00-21:00
Bd. Barbu Văcărescu: 17:30-21:00
Calea Floreasca: 17:30-21:00

Program vânzare online prin Bilete.ro: 30 iulie - 2 august

Acces în stadion: 19:30

Copiii (până la 6 ani, inclusiv): acces gratuit, însoțiți, pe baza biletelor cu valoare 0 (zero), disponibile la casele din Ștefan cel Mare

27.000 €
o costă pe Dinamo chiria pe Arena Națională pentru un meci, excluzând alte costuri de organizare

7.000
de fani au fost prezenți pe Arena Națională la meciul contra Craiovei, 0-2, primul pe teren propriu din acest sezon



sursa: www.gsp.ro

Comentarii