Ultima Postare

Planul ingenios al lui Dinamo pentru a genera venituri: Cum să transformi piatra în aur

  Foto: Sport Pictures La vârsta de 55 de ani, Ionuț Lupescu, figura emblemată în Clubul Sportiv Dinamo, a discutat despre posibilele denumiri ale viitoarei arene din ”Ștefan cel Mare”. Potrivit fostului mijlocaș, reprezentanții Ministerului de Interne, par să își îndrepte atenția către obținerea unei sponsorizări pentru această structură. Un exemplu relevant este echipa rivală din Giulești, Rapid, care a semnat un acord de sponsorizare cu o companie de pariere pentru arena de lângă podul Grant. Pe data de 21 martie 2024, suporterii dinamoviști au primit vestea mult așteptată: prin Hotărârea de Guvern adoptată în acea zi, autoritățile au eliminat toate blocajele în calea construcției noii arene din ”Groapă”. ”Indicii” despre numele noului stadion al lui Dinamo: ”Așa se întâmplă în lume!” Astfel, durata totală a proiectului nu va depăși 45 de luni și va fi gestionată de Compania Națională de Investiții. Ionuț Lupescu, în calitate de președinte de onoare al CS Dinamo, a expri

Post Top Ad






Vladimir Cohn, este de părere că trebuie făcute câteva modificări în conducerea clubului











Dinamo trăiește cea mai neagră perioadă din 1948 în prezent. Încă nu și-a pus antrenor. De fapt are, Eugen Neagoe și staff-ul său ocupându-se de pregătirile ultimei partide, în ciuda problemelor medicale ale „principalului”.




O parte dintre oficialii clubului speră în continuare în numirea lui Viorel Moldovan, a cărei clauză de reziliere cu Chindia Târgoviște este de 100.000 de euro.

Fost acționar al bucureștenilor, Vladimir Cohn, este de părere că trebuie făcute câteva modificări în conducerea clubului.

„Prunea e prea agitat. O fi el dinamovist, dar n-are cu cine. Dacă ar fi băieți deștepți, ar trebui să-l atragă pe Cornel Dinu în club, ar face o legătură cu trecutul de performanță. «Procuroru» chiar ar mișca lucrurile”.

„Precum poporul român”
cornel dinu

Cornel Dinu a făcut un rechizitoriu dur celor din Ștefan cel Mare, echipă și conducere, declarând pentru Gazeta Sporturilor: „ Dinamo, fiind o echipă populară, când dispar ordinea, competențele și se pierd regulile, ajunge precum poporul român, mult sub limita prăpastiei, sperând într-un miracol cu cuțitul trecând prin os.

Doar că având în vedere conjunctura actuală, lipsa oamenilor și a momentelor providențiale, nu văd cum se poate ridica! Angajamentul și ambiția și-au făcut simțită prezența la Cluj, de ambele părți, dar într-o luptă oarbă, tehnicitatea și gândirea jocului au fost mult sub un nivel acceptabil.

Dinamo n-a avut nicio strategie în toți acești ani în care oamenii de la club n-au nicio treabă cu fotbalul fiindcă nu au nimic comun cu istoria și cu trăirile din Ștefan cel Mare. De unde nu e, nici publicul nu ar trebui să ceară, deocamdată!”.





sursa: www.gsp.ro

Comentarii