Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Florin Prunea: ”A fost execuţie în direct! Cerem excluderea din arbitraj a lui Chivulete!”










Florin Prunea, managerul general al lui Dinamo, a anunţat că echipa din Ştefan cel Mare va depune memoriu şi va cere excluderea din arbitraj a lui Andrei Chivulete.

Penalty-ul acordat împotriva lui Dinamo, dar şi maniera de arbitraj din meciul cu CFR Cluj l-au făcut pe Florin Prunea să ceară excluderea din arbitraj a lui Florin Chivulete.

”Noi vom cere excluderea lui Chivulete din arbitraj! Nu să fie retrogradat la Liga a 2-a sau a 3-a, ci să fie scos din arbitraj! Mâine vom face memoriu la Federaţie, la Ligă! Chivulete trebuie să dispară! A fost execuţie în direct! N-am văzut în viaţa mea aşa ceva.

Eu trag un semnal de alarmă! Să lase jucătorii şi antrenorii să stabilească rezultatele pe teren, să nu intervină arbitrii!

Eugen Neagoe nu şi-a dat demisia şi nici nu şi-a reziliat contractul! A primit o ofertă din partea conducerii să rămână alături de noi, urmează să dea un răspuns! Suporterii e normal să fie supăraţi. Eu le mulţumesc în numele echipei că ne-au încurajat azi”, a spus Florin Prunea.




sursa: www.telekomsport.ro

Comentarii

  1. Da,a greșit cu bună știință .Trebuie pedepsit.
    Dar ,voi cei ce v-ați umplut buzunarele din vânzarea jucătorilor buni,care făceau diferența pe teren. , lăsând Dinamo în pielea goală,nu ați greșit ? Pe voi,cine vă pedepsește ?

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu