Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Intră Riccardo Piscitelli! Cele 5 goluri încasate la Ovidiu îl trimit pe Cătălin Straton pe banca de rezerve












Dezastrul din meciul cu Viitorul, 0-5, face primele victime printre titularii echipei gândite de Eugen Neagoe!




Conform surselor Gazetei, antrenorul "câinilor" se gândește serios să îl titularizeze pe portarul italian Riccardo Piscitelli, 25 de ani. Evoluția lui de la Ovidiu a lui Cătălin Straton, 29 de ani, l-au pus serios pe gânduri pe antrenorul lui Dinamo, astfel că portarul nu va apăra diseară, cu Craiova.
Un alt motiv serios pentru care staff-ul tehnic ezită să-l titularizeze diseară pe Straton este că acesta a fost puternic contestat de ultrași pentru trecutul său de rapidist. Cătălin a petrecut în Giulești opt ani cu tot cu perioada junioratului, iar membri PCH i-au reproșat la Ovidiu acest lucru portarului.

Straton va fi sacrificat cel puțin pentru moment în ciuda faptului că acesta era unul dintre preferații lui "Geană". Antrenorul dinamovist a insistat foarte mult pentru aducerea lui Cătălin în Ștefan cel Mare. Rămâne de văzut cum se va descurca Piscitelli, având în vedere că italianul este puțin în urmă cu forma fizică.

"La Constanţa eu cred că jocul nostru i-a făcut pe suporteri să fie nemulţumiţi. Băieţii sunt preocupaţi de ceea ce s-a întâmplat. Am avut discuţii individuale cu fiecare în parte, suntem în continuare extrem de afectaţi, nu cred că vom uita prea repede acest episod, dar trebuie să mergem mai departe"
Florin Prunea, manager general Dinamo

"Cu siguranţă vor fi schimbări în echipă. Îmi doresc să câştigăm meciul cu Craiova. Au o echipă bună, cu jucători valoroşi, de echipă naţională, dar şi noi avem jucători cu experienţă"
Eugen Neagoe, antrenor Dinamo

125
de meciuri a jucat Straton în Liga 1, all-time




sursa: www.gsp.ro

Comentarii