Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






În absenţa lui Nistor, Dinamo şi-a numit un nou căpitan











Eugen Neagoe nu va putea conta pe Dan Nistor în acest început de sezon. Decarul lui Dinamo s-a accidentat într-un meci amical şi va fi indisponibil în primele trei etape din Liga 1. În absenţa lui, noul tehnician din "Ştefan cel Mare" a numit un căpitan interimar.

Eugen Neagoe a anunţat într-o conferinţă de presă că, în absenţa lui Dan Nistor, Mattia Montini va purta banderola de căpitan. Italianul a fost cel mai bun marcator al "câinilor" în sezonul trecut: "Obiectivul meu este acelaşi pe care l-am avut şi anul trecut. Vreau să dau tot ce am mai bun, să joc cu profesionalism şi să încerc să marchez cât mai multe goluri posibile", a spus atacantul înainte de meciul cu Viitorul Constanţa, care va avea loc luni, de la ora 21:00, în direct la Telekom Sport 1.

"Pentru noi, nu mai există play-out-ul. Obiectivul minim al lui Dinamo în acest an este acela de a ajunge în play-off", a completat Montini, care a declarat şi că se bucură pentru triumful Simonei Halep de la Wimbledon: "Halep a demonstrat că dacă faci sacrificii, dacă munceşti, poţi să câştigi împotriva oricui. Pentru mine, Federer este un Messi al tenisului, iar Nadal e Ronaldo. Mie îmi place mai mult Messi, deci îl prefer pe Federer".

13 goluri a marcat italianul în tricoul lui Dinamo, în 23 de partide.




sursa: www.telekomsport.ro

Comentarii