Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dinamo a scăpat, pentru moment! Partida contra Craiovei se va disputa cu spectatori în tribună











Comisia de Disciplină a amânat pentru săptămâna viitoare analiza incidentelor de la Viitorul - Dinamo 5-0. În consecinţă, partida din etapa a doua, Dinamo - Craiova, se va juca cu spectatori.

Meciul cu Viitorul s-a transformat într-un fiasco pentru Dinamo din toate punctele de vedere. Fanii dinamovişti, aflaţi în număr de aproximativ 200, i-au înjurat pe patronul Ionuţ Negoiţă şi pe antrenorul Eurgen Neagoe după numai 25 de minute de joc. Suporterii i-au cerut demisia tehnicianului.

După golul de 3-0 al gazdelor, din minutul 66, mai mulţi fani ai lui Dinamo au intrat pe teren, iar jocul a fost întrerupt aproximativ 25 de minute, timp în care galeria alb-roșiilor a fost evacuată.


Se aştepta ca Dinamo să joace măcar un meci cu porţile închise, însă roş-albii au şansă. Comisia de Disciplină, întrunită astăzi, a amânat pentru săptămâna viitoare judecarea incidentelor. Ca atare, derby-ul din runda secundă, Dinamo - Craiova se va disputa cu fani în tribună.

Prunea a calmat spiritele
Florin Prunea s-a dus la fanii lui Dinamo pentru a sta de vorbă cu ei și pentru a-i calma, însă demersurile managerului general nu au avut succes. În cele din urmă, galeria formației din Ștefan cel Mare a fost evacuată.

Totuşi, preşedintele clubului din Ştefan cel Mare le-a găsit circumstanţe atenuante fanilor şi a punctat că aceştia nu au făcut "prăpăd", aşa cum s-a întâmplat de multe ori pe arenele din România.

"Un coşmar pentru noi, trebuie să-l uităm, trebuie să-l analizăm. Trebuie să înţelegem cu toţii că Dinamo înseamnă şi suporterii. Trebuie să-i înţelegem şi pe suporteri când se manifestă. Din punctul meu de vedere, au fost civilizaţi, am stat de vorbă cu ei, s-au evacuat în linişte şi au plecat acasă. Nu ei sunt vonovaţi, noi suntem, cei care suntem în momentul de faţă aici.

Trebuie să fim aproape de băieţi, aproape de antrenori, mergem mai departe şi trebuie să facem totul să câştigăm acest meci cu Craiova. Este inadmisibil cum ne-am prezentat în această seară. Am stat de vorbă cu băieţii şi nu aş vrea să mai existe o seară ca aceasta. Erau toţi cu capul plecat, sunt conştienţi, dar trebuie să mergem mai departe, vom avea discuţii multe în aceste zile. La fotbal ai şansa ca la meciul următor să repari ce s-a stricat, dar nu va fi uşor, va fi o săptămână grea pentru noi.

Oamenii au fost civilizaţi, suporterii lui Dinamo nu mai au răbdare, dar cred că au avut o atitudine civilizată. Dacă aceasta va fi soluţia (n.r. - să plece de la Dinamo), probabil va veni şi ea, dar eu nu voi renunţa şi nici antrenorul nu va renunţa, pentru că am venit aici să facem o treabă. va fi mult mai greu fără suporteri, dar până al urmă tot o vom face.

Oamenii au dreptate, sunt oameni civilizaţi, care au afaceri, nu sunt nişte vagabonzi, sunt oameni care au familii acasă, au copii, oameni care cheltuie milioane în fiecare săptămână şi trebuie să-i respectăm. Ne pare rău pentru ce s-a întâmplat şi îmi cer sczue în numele tuturor. Când voi simţi că nu se mai poate face nimic, eu voi pleca. Nu vreau să mai trăiesc ce am trăit în seara aceasta.

Este inadmisibil cum ne-am prezentat în seara aceasta şi o să vorbesc cu băieţii că nu putem să ne prezentăm aşa. Au şansa ca duminica viitoare să demonstreze că a fost doar un accident. Eugen Neagoe va rămâne antrenorul echipei. Eu am încredere în acest lot. Probabil vom mai aduce doi, trei jucători", a declarat Prunea.

Confruntarea Dinamo - Universitatea Craiova se va disputa duminică, de la ora 21:00, pe Digi Sport 1 




sursa: www.digisport.ro

Comentarii